Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Κλίμα ενθουσιασμού στον Αστέρα Νεοχωρίου

Η διοίκηση του Γιώργου Δουμανίδη (ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ) παρουσίασε τον νέο προπονητή Γιάννη Καρατζίδη (ΤΖΟΦ)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Αστέρα Νεοχωρίου παρουσία της διοίκησης, φίλων της ομάδας αλλά και προσκεκλημένων μελών του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας.

Η διοίκηση του Γιώργου Δουμανίδη (ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ) παρουσίασε τον νέο προπονητή Γιάννη Καρατζίδη (ΤΖΟΦ), ενώ τόνισε ότι πρώτος στόχος ειναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο αποτελούμενη από νεαρά παιδιά του χωριού αλλά κ της γύρω περιοχής με το ευ αγωνίζεσθε να κυριαρχεί στα χείλη όσον ασχολούνται με τον Αστέρα.

Υ.Γ. Μετά την προπόνηση το Δ.Σ. παρέθεσε γεύμα γνωριμίας σε παίκτες, προπονητή και επίσημους προσκεκλημένους (κ.κ. Χριστιανίδη Σταύρο και Τσαβδαρίδη Στάθη της ΕΠΣ) σε ταβέρνα του χωριού.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο Τζοφ, είναι καιρός αυτοί που ασχολούνται χρόνια με το ποδόσφαιρο και το κατέχουν, να το διδάξουν στους νεώτερους, χωρίς πολλά - πολλά, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους και την εμπειρία τους απ' αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα Χριστέ κ Παναγία ... Να το διδάξουν λεει στους νεότερους ... Τελευταια Γιαυτο μάλλον δεν βλεπω καλα τυφλώθηκα απο τα πτυχία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε ΤΖΟΦ, καλη επιτυχια, απ τα καλυτερα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΧΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισήμους καλεσμένους ... Ρε τα θέλετε και τα λέτε ; Έχετε καταστρέψει το ποδοςφαιρο . Μηδέν προσφορά . Μονο βόλτες και τζαμπα μπλουζάκια ειστε . Παραιτηθείτε η κάντε σωστή δουλειά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανεβειτε κατηγορια.Φιαξτε το γηπεδο λιγο και τα αποδυτηρια ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News