Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μαθητής αρνήθηκε να χαιρετίσει τον Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοι οι μαθητές τον χαιρέτισαν, εκτός από έναν οποίος, όπως δείχνει το βίντεο, δεν του δίνει το χέρι του και συνεχίζει να μασάει την τσίχλα του

Η λιποθυμία της μαθήτριας δεν ήταν το μόνο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο σχολείο «Αγιος Δημήτριος», κατά την είσοδό του χαιρετά τους μαθητές, που είναι παρατεταγμένοι στην αίθουσα.

Ολοι οι μαθητές τον χαιρέτισαν, εκτός από έναν οποίος, όπως δείχνει το βίντεο, δεν του δίνει το χέρι του και συνεχίζει να μασάει την τσίχλα του.

Το απόσπασμα είναι μετά το 00:50:

8 σχόλια:

  1. Στημενο σιγουρα...μακαρι να ηταν αληθινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ekane re. egw tha ftina t xeri m prwta k meta tha tou t edeina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε τόσο μίζεροι που πανηγυριζετε για μια βλακεια. Είστε οι ίδιοι που μετα το δημοψήφισμα εκλιπαρουσατε τον Τσίπρα να δεχτεί την οποία συμφωνία. Τρομοκρατηθηκατε βολεψακηδες. Μονο για την πάρτη σας. Ο αγώνας σας περιορίζεται σε τέτοιου είδους ζητωκραυγές. Αυτοί ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα για να εχουμε το κολο ρωτημα ποιος εναι ο αγωνας σου ??? ΝΑΙ σε ολα ??

      Διαγραφή
    2. 5:29 mallon kai esu kanenas fanatikos tou tsipra eisai.....kala tou ekane to palikari.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News