Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Σούπερ θέαμα στον αγώνα Αλμωπός - Α.Ο. Καρδίας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Αριδαίας όπου ο Αλμωπός και ο Α.Ο. Καρδίας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 μετά από δραματικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα μέχρι το πρώτο 20λεπτο όταν και προηγήθηκαν στο 11’, η ισοφάριση ήρθε άμεσα για την ομάδα του Αλμωπού που στη συνέχεια ανέβασε στροφές, πίεσε και θα μπορούσε να είχε το προβάδισμα αν ο Λάζαρος Ελευθεριάδης δεν ήταν επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ο Αλμωπός είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κώστα Διαμαντίδη που με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 54’. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 77’ όμως δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα καθώς ο Αλμωπός έφτασε στην ισοφάριση στο 83’ και η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων όταν ο Δούκας έπιασε ψιλοκρεμαστό σουτ και ο Μένιος έκανε την απόκρουση του αγώνα με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού.

Σκόρερ των γηπεδούχων ο Κώστας Διαμαντίδης στο 12’ και στο 83’ με πεν., ενώ των φιλοξενούμενων ο Κωνσταντινίδης στο 11’ και ο Προσκυνητόπουλος στο 77’.

Αρκετά καλός ο διαιτητής ο Πολυχρόνης (Βρούζος – Μινούδης, Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (55’ Παπασυμεόν), Μιχαηλίδης, Παπαζούρης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης (75’ Σιδηρόπουλος), Διαμαντίδης, Καπουσούζης (66’ Καμπάνης), Κοβάτσης, Εθευθεριάδης Λ., Καραγιάννης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Μαύρης (63’ Γίδαρος), Ξανθόπουλος (87’ Μάντζιος), Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης (80’ Δούκας), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

52 σχόλια:

  1. Τι ονόματα ειναι αυτα στην εντεκαδα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο ιλαριων ο αναστασιαδης ο ταντσης ο αυγουστακης ο μπιλης ο λαχειοπωλης στην κερκιδα;;;; Αυτα τα χρονια δεν θα ξαναρθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ιλαρίων κ ο αυγουστάκης έχουν προπό κ ο αναστασιάδης τσιπουράδικο θα είαν δουλειές! Ρε δεν πάτε καλααα ρε κομπλεξικοί

      Διαγραφή
  2. giati htan ektos apostolhs o raoy kai o koytroympalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι προφανως υπαρχει προπονητης και ξερει

      Διαγραφή
    2. εισαι σιγουρος οτι υπαρχει προπονητης ??????

      Διαγραφή
  3. Αυτα τα ειναι τα αποτελεσματα της κακοδιαχειρισης του ροστερ. Τι αλλο θα δουμε. Ο ραουλ εκτος αποστολης. Ο καμπανης εκτος 11αδας! Συγχαρητηρια. Ξυπνηστε εκει στην ομαδα. Η φανελα ειναι βαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην γράφετε κοτσάνες παληκάρι.Οι 12 απ τις 15 ομάδες ρωτάνε τη διοίκηση πως καταφέρατε και στήσατε τόσο οργανωμένη ομάδα.ΕΕΕ φανταστείτε τωρα από που και ποιός μπορεί να γραφει αρνητικά όταν οι άλλες ομάδες δίνουν συγχαρητήρια στο σύλλογο.

      Διαγραφή
  4. Γιατί έπρεπε να πάρει 18 έξυπνε .Κατι άλλο ;για Τία αλλαγές για το χόρτο τους προβολείς θες να ρωτήσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην απαντας ρε φιλε..γραφει συνεχεια ο ιδιος απο το ιδιο μαγαζι...ο αλμωπος ψηλωσε..μαλλον καπιοι αργησαν να το καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καθε Κυριακη θα εχει παικταραδεϛ στο παγκο.Απλα παιζουν 11-14 μονο απ τουϛ 20 παικταραδεϛ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρομερα πρόβληματα ο αλμωπος είμαι απλός φίλαθλος Θεσσαλονίκης παρακολουθώ γύρο πρωτάθλημα και δεν εζω δει χειρότερη ομάδα τα τελευταία χρόνια. ...κρίμα και έχει καλούς παίχτες. ....ομάδα χωρίς πλάνο εντελώς αδουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eisai gia polles sfaliares...kakoproairete

      Διαγραφή
    2. ο Αλμωπός με 9 παικτες να παιζει καθε Κυριακή κάτω από 5ος δεν τερματίζει.Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα που λένε.

      Διαγραφή
  8. Ξεχάσατε να βάλετε στην σύνθεση του Αλμωπού τον... ...Πολυχρόνη (διαιτητής)!!!

    Πεναλτί απλά… …δεν υπήρχε!!!

    Τα παράπονα δεν αφορούν μόνο την φάση του πέναλτι αλλά γενικότερα την διαιτησία στο 2ο ημίχρονο! Ο διαιτητής «έκανε» το γήπεδο να… …»γέρνει» υπέρ της Αριδαίας στο 2ο ημίχρονο!!!

    Δεν πειράζει όμως…

    Το Ταξίδι συνεχίζεται…

    Υ.Γ. …προς τους φιλάθλους της ομάδας της Αριδαίας: Μάλλον χρειάζεστε μαθήματα… …φιλοξενίας! Δεν βρίζουμε όλη την ώρα την άλλη όμάδα και τους φίλους της που κάθονται δίπλα σας, ιδιαίτερα με χαρακτηρισμούς όπως… «κω..χώρι», «γαμ….. χωριάτες» κ.α. ιδιαίτερα όταν είσαι… …η Αριδαία!!!

    Η Αριδαία είσαι… Όχι το Μάντσεστερ ή η Βαρκελώνη!!!

    Ήμαρτον!!!

    (Το 80-85% σχεδόν των κατοίκων της Καρδίας μετακόμισαν εκεί από την Θεσσαλονίκη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταματα ρε φιλε συγκινηθηκα μας πηραν τα ζουμια...και μην ξεχνας οτι εδω ειμαστε ΠΑΟΚ...

      Διαγραφή
    2. καρδιωτη φιλε , το κ μικρο οπως και οι σκεψεις σου ,
      εστω κι αν μετακομισες οπως το 80-85% των κατοικων της Καρδιας αποΘεσνικη....αραγε τι αποδεικνυει αυτο ; το μεγαλοπρεπες της καταγωγης σου ; μαθηματα φιλοξενιας , οταν καθεσαι κεντρικα στην κερκιδα , και εκτος απο περιπτωσεις που υπερεβαλες ή ξεφυγες , δεν σε ενοχλησε κανεις ;
      πανηγυρισες τα γκολ σου , ως δικαιουσουν βεβαιως , ανενοχλητος ; αυτο θα το εχειςκαι σε αλλα γηπεδα ; τα περι κωλοχωριου που ακουστηκαν , αφορουσαν τον διαιτητη που στο πρωτο ημιχρονο σε επαιζε με ολα τα σπορια , ασχετα με τις γελοιοτητες που εκανε κατα της ομαδας σου στο δευτερο . και αφορουσαν τον διαιτητη , αλλα ως φαινεται και σε εσενα φιλε καρδιωτη , μικρο το κ γιατι εισαι ανιστορητος , γιατι η ομαδα του Αλμωπου στην ποδοσφαιρικη της ιστορια ειναι Μπαρτσελονα σε σχεση με την Καρδια , και απαιτουμε το 50-50% , και καταδικαζουμε το να γερνει το γηπεδο ακομα και υπερ μας ! και επειδη ανεφρερες το πεναλτυ , να σου θυμισου τον εποπτη της κερκιδας σε ολο το ματς ;
      Καλη συνεχεια στην ομαδα σου και καλη επιτυχια σε οτι στοχους εχει !
      υ.γ. πειτα , στα κατα τα αλλα συμπαθη παιδια του ροστερ σας , να μεγαλωσουν , και να μην σκουζουν στις επαφες...μικραινουν την προσπαθεια τους...

      Διαγραφή
    3. καλή επιτυχία στην Καρδία.Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  9. KAΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΠΟΡΩ? Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ? ΤΟ ΜΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΝΤΑΓΑΜΕ ΩΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ. ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ 30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλες κομπίνες παίζονται στην ομάδα...Υπάρχουν παίχτες που έχουν κάνει συμφωνία να μην συμετεχουν σε όλες τις προπονήσεις και να παίζουν...γνωστός μάνατζερ φέρνει παίχτες με χρωστούμενα από τον τυριακιδη σε αυτόν...σε λίγο καιρό θα έχει φύγει η μισή ομάδα ιδη νεαρός ποδοσφαιριστης της ομάδα είναι προς την έξοδο...Η ομάδα φέτος θα μείνει ποπυ δύσκολα στην κατηγορία...θα συμφωνήσω με τον κύριο πάνω ομάδα χωρίς πλάνο. ..με κανωτιδη γυμναστή και τυριακιδη προπονητή...Έχω στην ομάδα παίχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ φίλε 12.14 όλα αρχίζουν από απλές υποψιες,μετά νομίζεις ότι είναι πραγματικότητα και στο τέλος ο γιατρός σου λέει ότι έχεις σχιζοφρένεια.Έχω γνωστό στη κλινική άκουμε...π.χ. να φανταστείς προχτές στη Νάουσα 2 παίκτες της ομάδας της που ζητούσαν δανεικά από ενα ταξιτζή πίστευαν ότι έπαιζαν σε επαγγελματική ομάδα.

      Διαγραφή
  11. Σε πήραν χαμπάρι ύπνε,ούτε παρέλαση δεν θα προλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το φετινό πρωτάθλημα είναι λαχείο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που πέφτει μόνο μία ομάδα. Επόμενο είναι να γεμίσει το ρόστερ με άπειρους ποδοσφαιριστές γιατί όπως γνωρίζετε η κάθε λούγκρα κοστίζει 7 με 8 χιλιάδες ευρώ.Όσοι ψάχνουν ποιότητα υπάρχει και ο ΟΤΕ ΤV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H λούγκρα θα πάρει έστω 7-8 παίζοντας! εσύ θα πάρεις τα παπάρια σου και πληρώνεις για να βλέπεις ote tv

      Διαγραφή
    2. Εσύ πλήρωσε να βλέπεις πως κατεβάζει την μπάλα και τελειώνει τη φάση ο κάθε Κοβάτσης*.
      * Το επώνυμο είναι τυχαίο!

      Διαγραφή
    3. Εσενα που εχεις κ αποψη φιλε 5:21 φερε μας τον κλαους κ το μπεργκ για να μας μαθει πως κατεβαζουν τη μπαλα αφου δεν ξερει ο καθε κοβατσης.εσυ εισαι για μεγαλα πραγματα αγορι μου χαλας τα ματακια σου στο γηπεδο.η σαντερλαντ ψαχνει τεχνικο διευθυντη σε προτεινουμε ανεπιφυλακτα

      Διαγραφή
    4. Ποια Σάντερλαντ? Λέω να πάω κατά Μάντσεστερ μεριά για να βοηθήσω τον Μουρίνιο που περνάει δύσκολες στιγμές!

      Διαγραφή
  13. Ακομα δεν ξεκινησαμε ρε μοσχαρια και τρωγεσται;;;;;;οποιος γουσταρει και αγαπαει την ομαδα ακολουθει οι υπολοιποι μουγκα σπιτια τους.....και θα δουμε στα εκτος ποιοι ειναι οι πραγματικοι φιλοι του αλμωπου οχι να ερχεστε μια κυριακη στα εντος και να κανετε κριτικες και υποδειξεις...δουλεια σας ειναι να εισται οι περισοτεροι παρων οπου παιζει η ομαδα και να φωναζεται για την ομαδα.....οχι προπονητες!!!ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.....σποραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΑΡΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oristiko o megalos koouts epistrefi ...kairos htan na katalavoun pios Proponitis aksizi s"autin tin omada.,.anipomonoume megale koouts.

      Διαγραφή
    2. axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa 10'47..ηπιες;

      Διαγραφή
  15. Μπογδάνη θα λέτε και θα κλαίτε!!! Αποφασίσατε ότι σ αυτη την άμυνα δεν χωράει η σημαία του Αλμωπού ο παίχτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας από ιδρύσεως της Συγχαρητήρια προπονητικό Δ. τιμ Σ.
    Υ.Γ. ΆΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε 2.48 και μερικοί άλλοι.. αν έπαιζε η ομάδα Γ΄ερασιτεχνική πρώτος σκόρερ θα ήταν ο Παλιός ! Αν ανεβαινε κατηγορία θα έπρεπε να τον είχε πάλι σεντερ φορ ?ότι θέλετε λέτε?

      Διαγραφή
  16. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ.ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ.ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕΤΟΝ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΤΟΝ.ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ 2 2 ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσεις ολοι που βγαζετε χολη σιγουρα δεν ειστε φιλοι της ομαδας και το μονο σιγουρο ειναι οτι ειστε ασχετοι,αντε στον ΟΤΕ TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.47 πεζει πολη εντονα το σεναριο του τσαμαρδου και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα σχόλια μοιάζουν σαν να γράφουν φίλαθλοι του παναιγιάλειου εναντίον του Ολυμπιακου .Πολύ γέλιο μιλάμε.

      Διαγραφή
  19. Ο φίλος από την Καρδία (το Κ κεφαλαιο) έχει δίκαιο ότι αφορά βρισιμο που πέφτει από μεγάλους αλλά και μικρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι ρε αδερφες θα βριζουμε ναι. στο γηπεδο παμε οχι εκκλησια. Αυτα τα πουστριλικια περι απαραδεκτης φιλοξενιας ξεχαστετα ετσι?? Ας κανετε κ εσεις τα ιδια σε εμας ετσι πανε αυτα... Κανονικα δε θα επρεπε καμια ομαδουλα να περναει απο ΑΡΙΔΑΙΑ. Αλλα επειδη δεν εχουμε ομαδαρα δυστυχως κανονιστε να απλα να μεινουμε στη κατηγοριακαι να μη πεσουμε. Εχουμε να φαμε 4μπαλα απο απολλωνα και απο δραμα που θα παει συννεφο. Απλα να μεινουμε στη Γ'. πολλα πολλα μη ζητατε μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε κατι εχεις εσυ, κοιτα να σε δει γιατρος, επιπεδο σολας (ξερεις τι θα πει επιπεδο?)οσο για τον φιλο 6.30 εχει δικαιο, καποιοι ειστε αιμετικοι.

      Διαγραφή
    2. koitakse to file exeis thema...asxoleisou me kati allo den einai kako

      Διαγραφή
  21. 8:04 σίγουρα το γήπεδο δεν είναι Εκκλησία αλλά το να ασχολείσαι με τους φίλους που ακολουθήσαν την Ομάδα τους για να την δούνε, επειδή έχεις την ασφάλεια ότι είστε παραπάνω εσύ και οι όμοιοι σου, χωρίς ούτε μία στιγμή να ασχολούνται μαζί σου, δειχνεί απλά ότι είσαι το λιγότερο... ..."Ταγαρότσόμπανος"!!!
    Φυσικά επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι και μεγάλη ΚΟΤΑ, όταν θα έρθω με τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και θα είμαστε καμιά 500 άτομα (παλιός κάτοικός Καλαμαριάς είμαι) και εκτός ότι θα σου ρίξω το Τρίμπαλο, με κάτι φιλαράκια Απολλωνιστές που τους είπα τι παίζει, θα δώσουμε και καναδυό... ..."χαστουκάκια" έτσι για πλάκα, σε κάτι ψευτόμαγκες σαν εσένα που θυμάμαι φατσικά!!!
    Τότε να δω τι θα κάνετε εσύ και κάτι όμοιοι σου!!!
    ...που δεν το βλέπω να έρχεσαι εσύ σε εκείνον τον αγώνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι την Καλαμαριά ο Αλμωπός θα την κερδίσει μέσα εξω.Και προφανώς ξέρεις ότι στην Καλαμαριά υπάρχει σύλλογος Αλμωπίας με 500 μέλη.Εδω δεν φοβηθηκα ΠΑΟΚ και Παναθηναικο ρε πιτσιρίκο.Χαλάρωσε και παιξε pro.

      Διαγραφή
  22. Αριδαία...η γνωστή,κλασική, γραφική πλέον νοοτροπία. Οι ίδιοι μας παμε κόντρα στον εαυτό μας. Η ομάδα της Αριδαίας έχει ανάγκη την υποστήριξη πρωτίστως των κατοίκων της Αριδαίας. Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι φίλαθλος μιας ομάδας τη στηρίζει σε όλες τις περιστάσεις. Δεν κοιτά να βρει το πρώτο ατόπημα για να βγάλει τα απωθημένα του. Αντί να ευχαριστούμε το Θεό που υπάρχει ένας πρόεδρος με διάθεση και λεφτά που προσπαθεί με πολιτισμένα μέσα να διδάξει αθλητικά ιδεώδη στον μικρόκοσμο της Αριδαίας, παραμένουμε κολλημένοι σε στεγανά που αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την χωριάτικη κοσμοθεωρία μας. Ο Αλμωπός είναι αυτός και φυσικά δε θα γίνει ποτέ η Μπαρτσελόνα αλλά θα προσπαθήσει να φτάσει όπου μπορεί. Θα έχει νίκες, ήττες, ισοπαλίες, καλές, μέτριες και κακές εμφανίσεις, ευχαριστημένους και δυσαρεστημένους οπαδούς, φίλους και εχθρούς.Το θέμα δεν είναι να πάρει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να αλλάξει τα στενά μυαλά της Αριδαίας. Να παραμερίσει προσωπικές έριδες και συμπλέγματα του παρελθόντος και να συσπειρώσει την πόλη.Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εσεις που λετε για τον μπογδανη μαλλον εχετε καταραχτη στα ματια!ελεος οτι εδωσε εδωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εεεεεεε γιδια για τον αλμωπο μιλαμε οχι για την μπαρτσελονα,χαλαρωστε,οσο για την ονοματολογια στα χαμενα ειστε αιντε σε κανα β τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπράβο στην ομάδα για την επιστροφή στη Γ εθνική.Λογικά είναι και τα αρνητικά σχόλια.Κι εγω όταν οδηγούσα σκοντα ζήλευα την μερσεντές.Έτσι ειναι.Καλό χειμώνα .Ραντεβου στα Γρεβενα τη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν τον Αλμωπο φιλαρακι τον βλέπεις μερσεντες έχεις πρόβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τελικα εχει μεγαλη περαση η ομαδα ρε παληκαρια!! ολοι γι αυτην γραφουν.Μπραβο.Αντε την κυριακη ολοι Γρεβενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλμωπαρα μου γερα παμε ολοι γρεβενα....δεν ξενερωνουμε ποτε αλμωψ ολε ολε ολε!!!! Ολοι ραντεβου στα γρεβενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γεια σου Λάζο παικταρά κι εσυ Ζάρο τρομερέ δώστε πάσα στο Χρηστάρα άντε Διαμαντάκο αγόραρε άντε ομαδάρα.Καπου θέλω γκολ. Άντε καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες. Με Ραούλ και Μπούλα σκληραίνει η ομάδα κι αύριο ανακοινώνεται μεταγραφή.Γρεβενά ερχόμαστεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πραγματικα με τετοιους φιλους στην ομαδα ο προεδρος πρεπει να εχει μεγαλο στομαχι,καθετε βαζει τα λεφτα του και τον χρονο του για ποιον,και μην πειτε η ομαδα κρατιεται απο τα εισιτηρια.Συνεχιστε να βγαζετε τα ματια σας μονοι σας οσο για καποια ονοματα που λετε δεν παιζει γ ομαδα στο τοπικο πρωταθλημα,χαλαρωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News