Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Δέσποινα Ζαπουνίδου: Η πρωταθλήτρια της καρδιάς μας!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Η περηφάνια που νιώθουμε για σένα είναι τεράστια. Όχι μόνο για τη σκληρή και επίπονη προσπάθεια που κάνεις, αλλά και για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεσαι και πετυχαίνεις τους στόχους σου όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι αλήθεια ότι αθλητές σαν κι εσένα η πολιτεία τους θυμάται μόνο όταν φέρνουν σημαντικές διακρίσεις στη χώρα μας και μετά από λίγο τους ξεχνά και πάλι.

Έτσι και τώρα, ένα εγκληματικό λάθος σου στέρησε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή σου στους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο, παρότι έχεις παλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχεις πετύχει σημαντικούς άθλους, κάνοντάς μας περήφανους.

Δέσποινα, στη συνείδηση και στην καρδιά μας ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντοτε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, δηλαδή εκεί που σου αξίζει.

Εκ μέρους της Συντακτικής Ομάδας του Aridaia News
Σταύρος Βαφειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News