Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

18α Ποζαρίτικα: ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

18α ΠΟΖΑΡΊΤΙΚΑ 25/ 26/ 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Για 18η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ» σας προσκαλεί στην μεγαλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού!

Ήθη και παραδόσεις, από όλη την Ελλάδα, συναντιούνται και φέτος στο βορειότερο άκρο της, για να μας χαρίσουν τέσσερις νύχτες γεμάτες μουσική και χορό!

Μαζί μας θα είναι και ο αγαπημένος καλλιτέχνης και φίλος, Νίκος Ζωιδάκης ο οποίος υπόσχετε, με την λύρα του και την φωνή του, να φέρει την μακρινή Κρήτη ένα βήμα πιο κοντά και να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά!

Σας περιμένουμε όλους!

18α ΠΟΖΑΡΊΤΙΚΑ 25/ 26/ 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News