Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Φάρσα στο Hyde Park του Λονδίνου με...σορτσάκι που σκοτώνει: Δείτε τις αντιδράσεις των ανδρών

Δείτε το βίντεο

Μία βόλτα φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό σορτσάκι έκανε καλλίπυγη νεαρά στο Hyde Park στο Λονδίνο, στο πλαίσιο φάρσας από τους DengisV και JasonMoments, διαχειριστών του καναλιού Immature Life στο YouTube.

H 24χρονη δεσποινίς με τα εντυπωσιακά οπίσθια (Kaysheen Whiteley ) κάνει τη βόλτα της εν μέσω μιας ιδιαίτερα ζεστής ημέρας φορώντας το κοντό της σορτσάκι, προκαλώντας αντιδράσεις και...ατυχήματα στους παρευρισκομένους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο Αμερικανοί φαρσέρ τράβηξαν το βίντεο στο πάρκο την προηγούμενη εβδομάδα, και πολλοί από αυτούς που βρίσκονταν εκεί και έκαναν ηλιοθεραπεία έμειναν να τη χαζεύουν. Ένας κόντεψε να πέσει από το σκούτερ του, ενώ άλλος ένας εισέπραξε χαστούκι από τη συνοδό του- ενώ ακόμα και γυναίκες αδυνατούν να αντισταθούν.

Το βίντεο έχει σαρώσει το Ίντερνετ, κάνοντας θραύση σε YouTube και Facebook. Αρκετοί βέβαια είναι αυτοί που αμφισβητούν τη γνησιότητά του, κάνοντας λόγο για υπερβολικές/ στημένες αντιδράσεις από τους παρευρισκομένους.

Κάποιοι άλλοι πάλι, απλά ζητούν από την Kaysheen να επικοινωνήσει μαζί τους.


3 σχόλια:

  1. Μπράβο Σταύρο.....
    έτσι πάντα τέτοια ανέβασε μας.
    ρίξε υλικό μόνο τέτοια ρεπορτάζ δίνουν πνοή και κουράγιο.
    Μια τέτοια θέλουμε και στο ποζαρ.
    cas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται η απελπισία σου ρε φίλε. Σιγά. Μέσα στην κυτταρίτιδα είναι ο πισινός της. Αλλά πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τα γνήσια οπίσθια.

      Διαγραφή
    2. ...που να εχει ιδεα ρε φιλε ολοι σαν και σενα δεν ειναι, αλλωστε ο ανθρωπος το χιουμορ γουσταρε, αλλα επεσε σε γαμικουλα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News