Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Χώρο για τα αδέσποτα ζώα δημιουργεί ο Δήμος Αλμωπίας

ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με αίσθημα αγάπης προς τα ζώα αλλά και προστασίας προς τους συμπολίτες μας, ο Δήμος Αλμωπίας περνά από τα λόγια στα έργα και δημιουργεί έναν χώρο όπου θα συγκεντρώνονται τα αδέσποτα ζώα που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά και θα σιτίζονται.

Ήδη, ξεκίνησαν οι εργασίες για την περίφραξη του χώρου, που βρίσκεται αριστερά της γέφυρας στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου και ο οποίος περιλαμβάνει ένα έτοιμο κτίριο για την προστασία των ζώων από τις καιρικές συνθήκες.

Για την εξεύρεση της παραπάνω λύσης, προηγήθηκε συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα και του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» κ. Φώτη Παραστατίδη, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι ένας κλειστός χώρος θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και για τους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Αλμωπίας θα στηρίζει την όλη προσπάθεια, με την σίτιση και τον εμβολιασμό των ζώων.

8 σχόλια:

  1. Μα όλα τα σκυλιά της Αριδαίας παρουσιάζουν κατά καιρούς επιθετική συμπεριφορά. Θα τα μαζέψετε όλα? Ένα από τα τρια που υπάρχουν στην είσοδο της ποκυκατοικίας επιτέθηκε δύο φορές στο παιδί μου που πήγε να βγει από το αυτοκίνητο, και τα τρία επιτίθενται σε ποδήλατα που παιρνούν. Έχετε σκοπό να τα μαζέψετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εκινα στο πεζόδρομο κάντε κατι γιατί θα γίνει κανα κακο και μετα θα είναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σπουδαια προσπαθεια όλο αυτό.Μπράβο.εξαιρετική κινηση.Οποιος μαζεψει τα αδέσποτα θα διοικει μονιμα τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι ολα τα αδεσποτα να περνανε καλα
    Εκεί ειναι πολύ κακή ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακαρι να γινει αυτο ειναι απαιτηση ολων πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους. Θα πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς μπράβους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ κολοστρας εισαι ρε φιλε, βαλε τη γυναικα σου που δεν φοβατε

      Διαγραφή
  7. Να βάλουν μέσα και τα κομματοσκυλα εκεί να δεις καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News