Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ένας χρόνος φυλακή και πρόστιμο για τα νεκρά και καμένα σκυλιά

Καταδικάστηκε ο 37χρονος συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου Σερρών




Με φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο 37χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά, τα οποία φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.


Ο συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου δικάστηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία. Η επιβληθείσα ποινή είναι με αναστολή. Εξάλλου, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα δύο άτυχα τετράποδα του επιτέθηκαν, όταν πήγε να τα ταΐσει. 

---
Πηγή: newsbeast.gr

13 σχόλια:

  1. μετά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις ροτβαιλερ κλπ σε παιδια αναμένονται αλλαγές στους νόμους.Πλεόν ο κόσμος είναι ασυγκράτητος εναντίον των αδέσποτων ότι νόμοι και να υπάρχουν.Κανένας νόμος δεν σταματάει τον άνθρωπο αν τον πειράξεις.Κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε βρε παπαρα ασυγκρατητε, μια ζωη θεωρια εισαι.

      Διαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι θρασύδειλοι τον ανδρισμό τους τον δείχνουν μόνο στα ανυπεράσπιστα πλασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν τα σκυλιά κόψουν τα δικά σου παπαρια ή του παιδιού σου τότε πολύ θα θελα να σε δω να βριζεις τον άνθρωπο μόνο ξερης αντί το ζώο..μαθε λοιπόν ότι ο άνθρωπος έχει ψυχή ενώ τα ζώα όχι πονανε αλλά είναι άψυχα φίλε μου φιλοζωε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ που εχεις να δουμε τι ψυχη θα παραδωσεις φιλάνθρωπε...

      Διαγραφή
    2. Πιο βλακας πεθαίνεις.....

      Διαγραφή
    3. ποσο μαλακας μπορει νασε, ου να μου χαθεις τομαρι ανθρωπε, ευχομαι να σε φαν τον π... καποια μερα τα σκυλια.

      Διαγραφή
    4. 2.26 απλά σε λυπάμαι, εισαι πολύ δυστηχισμένος, κρίμα σ αυτούς που ζουν κοντά σου.

      Διαγραφή
  5. Εσείς όλοι οι φιλοζωοι γιατί δεν φωναζετε όταν σφάζουν κατσίκια ή μοσχάρια;;;ζώα δεν είναι κι αυτά ;;μόνο τα σκυλιά και οι γάτες είναι;;;άντε μας έχετε παίξει τα πα...... μην ακουμπήσει κάποιος σκυλί αμέσως..άντε φάτε το βράδυ μοσχαρίσιο και σκεφτείτε πόσο φιλοζωοι είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποιος δεν αγαπαει τα ζωα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ καποιο ανοιχτο θεμα με τον "εαυτο του" την κοινωνια και την φυση γενικοτερα.Επισκεψου καποιον ειδικο, υπαρχει σοβαρο προβλημα.ευχαριστω.

      Διαγραφή
    2. Απαντας με αερολογιες "φιλοζωε"

      Διαγραφή
  6. Κυρίως για τον 7:12 και τους ομοίους του:1) αν φωνάξουμε για τα "κατσίκια ή μοσχάρια" -που πολλοί από εμάς το κάνουμε- πρώτος θα βγεις και θα σκούζεις ότι τα βάζουμε με τους κτηνοτρόφους και κάνουμε ζημιά στους κλάδους που δουλεύουν με τέτοια προϊόντα.
    2) Οι "επιθέσεις" σκύλων έχουν ΠΑΝΤΑ αιτία τον άνθρωπο. Ο οποίος δεν γνωρίζει και αρνείται να μάθει τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Οι χειρότεροι, για μένα, είναι όσοι αποφασίζουν να πάρουν κατοικίδιο θεωρώντας ότι γνωρίζουν κανόνες και τρόπους εκπαίδευσης, ή νομίζουν ότι παίρνουν λούτρινο παιχνίδι. Δεν γνωρίζουν τη διαφορά καν του κανίς από ένα μεγαλόσωμο. Το ροτβάιλερ που τραυμα΄τισε το παιδάκι, το έκανε πάνω στο παιχνίδι, κατά ομολογία του κατόχου του. Η δύναμη του ροτβάιλερ είναι τέτοια που σίγουρα στη διεκδίκηση της μπάλας, ας πούμε, πάνω στο παιχνίδι, θα δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ το ίδιο πράγμα από ένα κανίς θα περιοριστεί σε γρατζουνιά. Και εννοείται ότι ΔΕΝ αφήνεις σκύλο με παιδάκι χωρίς επιτήρηση, αν δεν έχει προηγηθεί κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση και του σκύλου και του παιδιού.
    3) Το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ ανθρώπων. Άλλο να σε σπρώξει ένας στα ίδια μέτρα με σένα και άλλο ένας παλαιστής.
    4) Εσείς που "εύχεστε" με ακρωτηριασμούς π.... έχετε την ψυχολογία των τζιχαντιστών. Για να μπορείτε να το σκέφτεστε και μόνο τό έχετε μέσα σας. Οι συνθήκες και η θρασυδειλία σας σας συγκρατεί (;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News