Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πλήθος πιστών στην Αγία Παρασκευή Περίκλειας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή Περίκλειας το απόγευμα της Δευτέρας.

Πλήθος πιστών έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν στην περιφορά της ιερής εικόνας, ενώ είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και τα ιερά λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και αύριο Τετάρτη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:



















8 σχόλια:

  1. μπραβο η Περικλεια ενα τοσο δα χωριουδακι ειναι αλλα κρατιεται.αρε ΣΟΥΛΑΡΑ δυναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε θερμα τον κυριο Σταυρο Βαφειάδη για την συμμετοχη του..καθως τον Δημαρχος και τον Αντιδημαρχος μας..τελος ευχαριστουμε ολο των κοσμο που βρεθηκε κοντας..ευχομαι σε ολους η Αγια Παρασκευη να ειναι κοντας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλους μας βοήθεια μας η Αγία Παρασκευή..κ Βαφειαδη η δουλειά σας μοναδική με υπέροχα στιγμιότυπα αντάξια ενός χωριού μικρού αλλά θαυματουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Περικλειας κτίσθηκε γύρω στα1840 .ο ρυθμός της ειναι Βασιλική χωρις τρούλο με περίβολο.Αγιογραφηθηκε απο δυο αδέλφια απο το Κρουσοβο οι οποίοι αγιογραφησαν και το μοναστήρι του Αρχαγγέλου....της ίδιας εποχής ειναι και οι Άγιοι Αναργυροι του οικισμού Λαγκαδιας που ανήκει στην κοινότητα μας..η προεδρος της κοινότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιμενουμε φυσικα και ατομα απο αλλα χωρια..Σας περιμενουμε την τριτη...Καλη μας διασκεδασηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο μπράβο στην περικλεια σήμερα θα ήμαστε όλοι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξεκίνημα αισιόδοξο .παρα πολύς κόσμος.θα ηταν το πιο πετυχημένο πανηγύρι που εγινε ποτε...και στις 12 μας τα μούσκεψαν στην κυριολεξία οι πυκνές σταγόνες της βροχής.. Τα μάζεψαν και οι μουσικοί κι έφυγαν...μείναμε οι "συνήθεις ύποπτοι" να μαζεύουμε και μεις τα τραπεζοκαθίσματα.....είμαστε όμως χαρούμενοι γιατι είχαμε κόσμο απο αλλού και έμαθαν οτι το πανηγύρι της Περικλειας ειναι μοναδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News