Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Γ. Σηφάκης: «Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι των πραγματικών απατεώνων της διαπλοκής»

Σχόλιο του Γιάννη Σηφάκη

Σχόλιο του Γιάννη Σηφάκη περί «αυταπατεώνων» από τους εκπροσώπους των πραγματικών απατεώνων της διαπλοκής

Η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πήγε να ξεπουλήσει πριν 4 χρόνια το χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν. Η προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ (που έχει καταργηθεί από την σημερινή κυβέρνηση) έγινε πριν 4 χρόνια.

Ειλικρινά διαρωτηθήκαμε αν αξίζει να απαντάμε στις γελοιοτητες του κου Θωμαίδη που προσπαθεί να παριστάνει τελευταία τον "μπροστινο" του κου Καρασμάνη.

Απλά θέλουμε να του θυμήσουμε (καλύτερα να τον πληροφορήσουμε) ότι επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το ΤΑΙΠΕΔ πριν 4 χρόνια προκήρυξε μέσω της ιστοσελίδας του το ξεπούλημα των 16000 στρεμμάτων στο χιονοδρομικό του Καιμακτσαλαν, των 3000 στρεμμάτων στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και 400 στρεμμάτων στην Βεγοριτιδα και το όποιο τίμημα να οδηγείτο στην μαύρη τρύπα του δημόσιου χρέους.

Η σημερινη κυβερνηση κατάργησε το ΤΑΙΠΕΔ και η όποια αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου θα γίνεται (μέσω του νέου ταμείου) χωρίς λογική ξεπουλήματος αλλά με όρους αξιοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται και θα συνεχίζεται η διαχείριση του χιονοδρομικού απο την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσιίου (ΕΤΑΔ) και τα επομενα χρονια και οι όποιες επενδύσεις επέκτασης του.

Θυμάται ο κος που μας κατηγορεί ποιοι είχαν απαξιώσει το χιονοδρομικό και ποιοι κατηγορήθηκαν ότι ιδιοποιήθηκαν χρήματα από την διαχείριση του; Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ ή του δικού του χώρου; Ο αδιάβαστος μπροστινός του κ. Καρασμάνη καλό είναι να συμβουλεύεται κανέναν που στοιχειωδώς να ξέρει..

Ο ορεινός όγκος ,που αποτελεί μαζί με το Μουσείο της Πέλλας, την ναυαρχίδα του τουρισμού στην Πέλλα, συνδυάζοντας τον θερμαλισμό, την χιονοδρομία, τον αεροπτερισμό, τις δραστηριότητες στην λίμνη Βεγορίτιδα πρέπει να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και του ήπιου τουρισμού. Ειδικότερα στο χιονοδρομικό υπάρχουν προτάσεις επέκτασης του προς τα κάτω και από τις δύο πλευρές (Έδεσσα και Αλμωπία) , επέκτασης προς ανατολάς με την πρόταση που κατέθεσε στο ΙNTERREG ο δήμος Αλμωπίας και ακόμη πρέπει να αξιοποιείται όλο τον χρόνο με την ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες.

Στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Πέλλας όλοι οι φορείς και οι βουλευτές οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι νοσταλγοί των ξεπουλημάτων παντού (σαν τους πρόσφατα δήθεν ανακαλύψαντες το δημόσιο συμφέρον που κάνουν ότι επιτίθενται στα δικά τους, όμως, πεπραγμένα του παρελθόντος) θα μείνουν με την όρεξη.

Γιάννης Σηφάκης

7 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ........ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ.......ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΩΝΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ......ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΦΑΚΗ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ
    ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ, ΑΥΤΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραδεχομαι οσα ειπατε οι παραπανω.τι ειστε εσεις ρε του συριζα ξυπνα ε δε βρεχει σε φτυνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέσε στα τέσσερα ερχόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις οι παραπανω πολυ ΣΚΑΙ βλεπετε, ανοιξτε λιγο τα στραβα σας να μελετησετε τι γινεται και τι ειναι το νεο ταμειο.ΤΑΙΠΕΔ δεν υπαρχει και ουτε κανενα προγραμμα ξεπουληματος του Καιμακτσαλαν. Ευτυχως δεν ειναι ακομη κυβερνηση η ΝΔ, θα ειχε κανει φτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ;
    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ; ; ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News