Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Εγκεφαλικά στις τράπεζες για τους συνταξιούχους!

Η μείωση που βλέπουν είναι διπλή, κάποιοι βλέπουν ως και τα μισά χρήματα να λείπουν από το λογαριασμό τους


Σοκ παθαίνουν οι περισσότεροι συνταξιούχοι ΙΚΑ και Δημοσίου που βλέπουν εδώ και μερικές ώρες σε κάποιο ΑΤΜ ή στο γκισέ της τράπεζας τα χρήματα που μπήκαν για τη σύνταξή τους!


Η μείωση που βλέπουν είναι διπλή, κάποιοι βλέπουν ως και τα μισά χρήματα να λείπουν από το λογαριασμό τους.


Ο λόγος;
Απ' τη μια το ΕΚΑΣ που περικόπηκε σε περισσότερους από 140.000 συνταξιούχους, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπήκαν τα χρήματα της επικουρικής. Σε ότι αφορά στο ΕΚΑΣ από αυτό το μήνα δεν το λαμβάνουν 144,951 συνταξιούχοι, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που θα δουν σημαντική μείωση.


Τα νέα ποσά ΕΚΑΣ για το έτος 2016 είναι για όσους λαμβάνουν πλήρη σύνταξη 230 ευρώ για εισόδημα έως 7.216 ευρώ, 172,50 ευρώ για εισόδημα από 7.216,01 μέχρι 7.518 ευρώ, 115 ευρώ αν έχουν εισόδημα 7.518,01 μέχρι 7.720 ευρώ και 57,50 ευρώ για εισόδημα 7.720,01 μέχρι 7.972 ευρώ.


Την ίδια ώρα με βάση την απόφαση του ΕΤΕΑ δεν πληρώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις. Με βάση την απόφαση οι επικουρικές θα πιστώνονται στους λογαριασμούς τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα του μήνα. Δηλαδή η επικουρική για τον Ιούλιο θα μπει στους λογαριασμούς των συνταξιούχων τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

9 σχόλια:

  1. athanate tsiprex...alla iposxethikes ston kosmaki !!!! perimene kai erxete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σας κάνει οι βούλγαροι θαναι πλούσιοι μπροστά σας...ελληνάρα! Ο τσίπρας καλά σας δούλεψε 2 φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ?ΕΕΕΕΕΕ?ΜΟΥΓΚΑ?ΤΟΥΜΠΕΚΙ?ΑΝΤΕ ΚΑΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω ΣΥΡΙΖΑ ψηφισα και το μετανοιωσα ..... εσύ λιοντάρι, που μας αποκαλείς γατάκια, όσοι ψήφισες τα έκαναν όλα τέλεια??

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαμαρας σας πειραζε...γιδια!!!ηλιθιοι ειστε γιατι τον ψηφισατε 2 φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ.Ε ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  6. δεν υπαρχουν επιλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News