Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ο Γ. Σηφάκης συναντήθηκε με τους υλοτόμους της Πέλλας στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας

Ο βουλευτής ανέλυσε στους υλοτόμους το σχέδιο νόμου για τις Δασικές συνεταιριστικές οργανώσεις και την καθιέρωση μητρώου υλοτόμων που σε λίγο θα οδηγηθεί στη Βουλή για ψήφιση - Συζητήθηκαν ακόμη προβλήματα στην κατανομή των συστάδων στην Αλμωπία

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή με εκπροσώπους των υλοτόμων της Πέλλας μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας.

Στόχος είναι η προστασία και η κατοχύρωση του υλοτομικού επαγγέλματος, η βελτίωση της θέσης των υλοτόμων με την δυνατότητα τους να δουλεύουν μεγαλύτερο λήμα και να εξασφαλίζουν ένσημα ικανά να τους εξασφαλίζουν κοινωνική ασφάλιση.

Ακόμη η αντιμετώπιση ανορθολογισμών που χρόνια απέβαιναν σε βάρος των υλοτόμων.

Από πλευράς των υλοτόμων υπήρξε συμφωνία στην ουσία του νόμου, αναγνώριση ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για την κατοχύρωση τους. Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις σε σχέση με τον αριθμό δασοτεχνικών ενσήμων τα προηγούμενα χρόνια για να μπορεί κάποιος να χαρακτηριστεί υλοτόμος. Οι υπόλοιποι θα περάσουν από το στάδιο του δόκιμου υλοτόμου.

Ακόμη ακούστηκαν απόψεις σχετικά με την κατανομή των συστάδων. Οι υλοτόμοι της Αλμωπίας έθεσαν στον βουλευτή το πρόβλημα της μεγάλης καθυστέρησης στην κατανομή συστάδων στην Αλμωπία και ζήτησαν την βοήθεια του.

Αποφασίστηκε, με πρόταση του βουλευτή, να γίνει στην Αλμωπία μεγαλύτερη συγκέντρωση των υλοτόμων και των επλεκόμενων υπηρεσιών για να συζητηθούν τα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News