Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ο Αλμωπός ξανά δυνατός! Τα όπλα μας για τη Γ' Εθνική!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Αήττητος σε πρωτάθλημα και αγώνες μπαράζ ανόδου ο Αλμωπός!

Σίγουρα αποτελεί μία από τις καλύτερες χρονιές η φετινή για τον Αλμωπό, που έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου με σχετική άνεση, όπως βέβαια και στα μπαράζ της ανόδου όπου η ανωτερότητά του επιβεβαιώθηκε σε όλα τα παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έσπασε όλα τα ρεκόρ χωρίς ήττα (ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τις Αμπελειές ήρθε στην διαδικασία των πέναλτι), φέτος ούτε καν σε φιλικό παιχνίδι, πατούσε καλά στο γήπεδο, είχε τη νοοτροπία του νικητή, καθώς κέρδιζε τα παιχνίδια ακόμα κι όταν δεν ήταν στην μέρα του.

Είχε εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις, έγινε πολύ καλή διαχείριση του έμψυχου υλικού από το τεχνικό τιμ, η Διοίκηση ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα και σε συνδυασμό με το άριστο κλίμα που υπήρχε ήρθε η μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική για το καμάρι της Καρατζόβας.

Το θετικό είναι ότι υπήρξε καθολική αναγνώριση από όλους τους αντιπάλους.

Για την ανωτερότητα αυτής της ομάδας που δούλεψε σκληρά καθόλη της διάρκεια της χρονιάς, υπήρχε σοβαρότητα και ταπεινότητα (σήμα κατατεθέν του Γιώργου Τυριακίδη), αποφεύχθηκαν τα μεγάλα λόγια του παρελθόντος, ο κόσμος πίστεψε στην ομάδα και στην επιτυχία, γέμισε το γήπεδο όταν είδε ότι γίνεται κάτι καλό και όλοι μαζί έφεραν το ζητούμενο που ήταν η άνοδος, με 28 νίκες και 4 ισοπαλίες, αλλά και αυτό το εκπληκτικό ρεκόρ χωρίς ήττα όλη τη σαιζόν.

Πλέον, η ιστορική αυτή ομάδα μπαίνει σε άλλα μονοπάτια με κυριότερο όπλο την σταθερότητα και φερεγγυότητα της Διοίκησης του Κώστα Γάτσου που έχει υψηλές βλέψεις και όνειρα για στιγμές ανάλογες του παρελθόντος, όπου το γήπεδο γέμιζε κάθε Κυριακή και οι αντίπαλοι ήταν χαμένοι πριν καλά-καλά πατήσουν στο γήπεδο.

Η ομάδα θέλει τη στήριξη όλης της επαρχίας της Αλμωπίας και όχι μόνο αν θέλουμε μεγάλα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News