Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στα Λουντέμεια 2016

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης

Το τριήμερο 19, 20 και 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα Λουντέμεια 2016 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης».

Στη σκηνή της φετινής διοργάνωσης θα δούμε, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης, την Γλυκερία και την Ντιλέκ Κοτς.

13 σχόλια:

  1. Ε ειστε βουνα!!!! Τελεια επιλογη..ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τον Ρέμο στην Τουρκάλα πήγατε πολύ χαμηλά πεσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έφερναν τον Ρέμο θα έπεφταν χαμηλα. Τώρα θα σηκωθούν πολύ ψηλά. .. κ στο κάτω κάτω αν δε σ αρέσει μην σώσεις και πατήσεις το πόδι σου στης εκδηλώσεις.

      Διαγραφή
    2. Ποιός σου είπε εσένα ρε μπουφο πως θα πάω

      Διαγραφή
    3. Πολυ καλυτερη επιλογη απο τον Ρεμο!Καλος ειναι ο Ρεμος αλλα αν θελεις να πας σε μπουζουκια.Για συναυλια οι κυριες ειναι οτι πρεπει!!

      Διαγραφή
    4. 7:59 μπουφο να πεις τον γιο σου και να ναι κ από εμένα. . Βλαξ.

      Διαγραφή
    5. Ρε ανθρωπε συναυλια κανουν... Αν θες ν πεταξεις γαρυφαλλο,τραβα στις μουσες...

      Διαγραφή
  3. Συχγαρητηρια για την επιλογη!!!Συναυλιακες τραγουδηστριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη επιλογή παιδιά αλλα προσωπικα πιστεύω πως αλλο η συναυλία και άλλο αυτό που λέμε "παραδοσιακό πανηγύρι " σε χωριό.....εχουν αρχίσει δυστηχως οι σύλλογοι να τα μπερδεύουν κςι να γίνονται επιχειρήσεις φέρνοντας μεγάλα ονόματα. Εν μέρη δικαιολογημενα γιατί δεν έχουν αλλα έσοδα απο πουθενά,αλλα σκέφτηκε κανεις πως θα ναι τα "πανηγύρια " σε λιγο καιρο αν όλοι οι "σύλλογοι " κανουν το ίδιο ? Εντελώς καλοπροαιρετα απο μια φίλη του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MA ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ:Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΟΥΜΗ Κ Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ Κ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!Κ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!!

      Διαγραφή
    2. αν ηταν πανηγυρι θα εφερναν εφη θωδη η τον γιωργο μαγγα!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News