Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εργασίες μικροεπισκευής και συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εργασίες μικροεπισκευής και συντήρησης της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την Τεχνική Υπηρεσία.

Μετά από αίτημα χρόνων της σχολικής κοινότητας, αποκαταστάθηκαν οι ξύλινες επιφάνειες ραμποτέ περιμετρικά της στέγης. Οι παλιές κατασκευές προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα και μεγάλο κίνδυνο λόγω του ότι είχαν σαπίσει.

Η παραπάνω παρέμβαση κόστισε 6.000 ευρώ και εντάχθηκε στην ΣΑΤΑ σχολικών.




2 σχόλια:

  1. Ποτε έγιναν αυτα και δεν το πήραμε χαμπάρι?η σε αλλο χωριο ζουμε η τα συνεργια ηταν αορατα..!!να περασει δεν λεω κατι κακο για τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΆΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ!!! ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΖΩΖΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΑΛΟΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΕΓΗ!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News