Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Οι αιρετοί δεν έχουν ωράριο δημοσίου υπαλλήλου, εκλέγονται για να υπηρετούν την κοινωνία»

"Οι συμπολίτες μας κατανοούν ότι προσπαθούμε πολύ και δεν μένουμε στα λόγια αλλά παρεμβαίνουμε ουσιαστικά σε ζητήματα που τους απασχολούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια"

«Το μόνο που δεν συγχωρεί ο κόσμος είναι η αδιαφορία. Χρειάζεται δουλειά απ’ όλους. Οι αιρετοί δεν έχουν ωράριο δημοσίου υπαλλήλου, εκλέγονται για να υπηρετούν την κοινωνία. Χρειάζονται θυσίες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στο Aridaia News, σχετικά με τις τακτικές επισκέψεις του στις τοπικές κοινότητες και την επικοινωνία που έχει αναπτύξει με αυτές.

«Για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα, προϋπόθεση είναι να τα γνωρίζουμε και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν έχουμε τακτική επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες», προσθέτει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται και ο ρόλος των Προέδρων και των Τοπικών Συμβουλίων. Τα προβλήματα δεν κρύβονται κάτω απ’ το χαλί, αναδεικνύονται και καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να δίνουμε καθημερινά λύσεις».

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε επίσης στην αντιμετώπιση του κόσμου: «Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο Δήμος μας, αλλά συνολικά η χώρα μας. Δείχνουν κατανόηση και είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας. Κατανοούν ότι προσπαθούμε πολύ και δεν μένουμε στα λόγια αλλά παρεμβαίνουμε ουσιαστικά σε ζητήματα που τους απασχολούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Σχετικά με την κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση και κυρίως από την παράταξη του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Πασόη, ο Δήμαρχος δηλώνει: «Ζήτησα να μου πουν ένα έργο συντήρησης του οδικού δικτύου που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους. ΕΝΑ! Δυστυχώς δεν είχαν να αναφέρουν κανένα απολύτως έργο. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Για να μην αναφερθώ στον τομέα της καθημερινότητας που όλοι βιώναμε την κατάσταση που επικρατούσε. Παραλάβαμε έναν Δήμο παραμελημένο και εργαζόμαστε καθημερινά με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι εμφανή, όμως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμώ».

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΠΙΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μασαει πια η κατσίκα ταραμα!

      Διαγραφή
    2. καλά τα λες 1:20, γιατί ο (κάθε) δήμαρχος στην δεύτερη θητεία του ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, ενώ στην 1η ουσιαστικά είναι μαθητευόμενος μάγος. Ομως πόσο κακό θα κάνει στην επανεκλογή η εσωτερική αντιπολίτευση; απαντώ: από τεράστια έως καθόλου. Εξαρτάται απο το ποιές είναι οι δυνατότητες τους.

      Διαγραφή
  2. poly sosta ta les kyrie dhmarxe. se perimenoyme kai sto xwrio mas sthn dorothea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sti Dorothea irthe polles fores teleutaia itan gia to potami Asxetos titlos thematos mpinos kapoioi einai dimosioi ipalliloi an den kanw lathos den skeftesai swsta

      Διαγραφή
  3. Μπραβο Δημαρχε!Ευχομαστε να εχετε ολοι σας δυναμη και να λειτουργητε ετσι μεχρι το τελος της θητεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι διαφορετικός απο τους αλλους και μπραβο σου βλεπουμε επιτέλους κατι να γινεται στην κοινωνια μας οχι κατι σπουδαιο αλλα φτανει ωστε να κανει την διαφορα..συνεχισε ετσι δημαρχε κ η ανατμοιβη σου θα ερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιοσημείωτο ειναι οτι δεν "ξεχωρίζει" τα χωριά..! Ενδιαφέρεται για όλα και τα επισκέπτεται συχνά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News