Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο ο Αλμωπός! Την Κυριακή η «Μητέρα των μαχών»

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός επικράτησε στις καθυστερήσεις με σκορ 3 – 2 του Φ.Α.Σ. Νάουσας και είναι πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η αναμέτρηση των δύο ιστορικών ομάδων ήταν μετριότατη στο Α ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη αποζημίωσε με το παραπάνω τους 1.500 περίπου φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το αποτέλεσμα αν και διαμορφώθηκε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την σκοπιμότητα και παρά την πίκρα της ήττας βολεύτηκαν με αυτό το αποτέλεσμα, αφού τους αρκεί η νίκη με το Πάικο για την άνοδο.

Σκόρερ των νικητών οι Γιώργος Ελευθεριάδης (48’), Γιώργος Καραδήμος (84’), Χρήστος Καραγιάννης (90’+), ενώ των ηττημένων οι Γιώργος Μπογδάνης αυτογκόλ (64’), Σωκράτης Λαμπριανίδης (76’). Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Παπασπύρου – Γιαμούζη – Θεοδώρου (Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΛΜΩΠΟΣ: Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαιτζίδης, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης Γ., Καμπάνης (59’ Μπογδάνης), Παπαδόπουλος (78’ Καραδήμος), Τσιμτσιρίδης (68’ Κοβάτσης), Καραγάννης, Καπουσούζης.

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Μουρίκ (90’ Τασιώνας), Συμπεθέρης (46’ Αβραμόπουλος), Λαμπριανίδης, Καφές, Πατατούκας (80’ Παπατάνος), Σαρηγιαννίδης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του Αλμωπού ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας για την εντυπωσιακή προσέλευσή τους στο γήπεδο και υπενθυμίζει ότι την τελευταία αγωνιστική στην μητέρα των μαχών με αντίπαλο το Στρατώνι την ερχόμενη Κυριακή, όλοι θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τον Αλμωπό για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News