Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Επιτυχημένο το διήμερο εκδηλώσεων - Απολογισμός δράσης

Σύντομος απολογισμός

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μας το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2016. Τόσο η Μικρασιατική Βεγγέρα, όσο και η εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης με την παρουσία του Σάββα Καλεντερίδη και την εμφάνιση του παιδικού χορευτικού μας τμήματος και της χορωδίας μας, «αγκαλιάστηκαν» από όλους εσάς και μας χαρίσατε την πιο όμορφη παρέα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη, τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη, κ. Γιώργο Σαββίδη, κ. Χρήστο Μπάτση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που έδωσαν δυναμικό παρόν και τους χορηγούς μας που είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς μας που μας κράτησαν την καλύτερη συντροφιά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.



Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να αναφερθούμε και στα όσα έχουμε πετύχει τους τελευταίους 7 μήνες, από τον περασμένο Οκτώβρη που αναλάβαμε ως νέο Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες»:

-Κατασκευάσαμε μεγάλη αίθουσα για να στεγάζονται τα τμήματα του Συλλόγου μας

-Δημιουργήσαμε τμήματα όλων των ηλικιών, στα οποία συμμετέχουν περίπου 80 άτομα με την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων χορού Δημήτρη Μήτσκα και χορωδίας Γιάννη Τόμα

-Ο Σύλλογός μας διαθέτει πλέον εκτός από τα τμήματα των ενηλίκων και ένα παιδικό τμήμα, το οποίο συμμετέχει σε παραστάσεις και κλέβει τις εντυπώσεις

-Φτιάξαμε φορεσιές για όλα τα παιδιά του παιδικού τμήματος χορού

-Δημιουργήσαμε μία χορωδία που με την δυναμική της παρουσία κερδίζει επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα

-Διοργανώνουμε συνεχώς εκδηλώσεις που μας φέρνουν όλους μαζί πιο κοντά και οι οποίες στέφονται από πολύ μεγάλη επιτυχία

Και είμαστε ακόμα στην αρχή! Συνεχίζουμε…

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την εκδήλωση μνήμης:






















Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την Μικρασιατική Βεγγέρα:

































7 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους σας περάσαμε πολύ ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια!!!!! ο κοσμος αγκαλιαζει τις ομορφες και ποιοτικες εκδηλωσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο σύλλογος αυτός
    εκεί που πήγαινε να σβήσει πήρε πάλι τα πάνω του, σε εποχές
    οικονομικά δύσκολες. Του αξίζουν πολλά και μεγάλα, τα ανάλογα με την μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά που κουβαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τμημα ενηλικων (παραστασεων) που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τόσο ενδιαφέρον 9¨16. καταλάβαμε από που προέρχεται
    η μικροπρέπεια σου. Θα το δεις σύντομα και πολύ ανανεωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμια μικροπρεπεια 1:59 απλα εξεφρασα μια απορια μου, μιας και δεν καταφερα να παρακολουθησω απο κοντα την εκδηλωση και περιμενα να δω και το τμημα παραστασεων αυτο ειναι ολο ας μην δημιουργειται θεμα εκει που δεν υφισταται καν...
    μπραβο στο συλλογο ευχομαι να συνεχισει να αναδικνυει τη Μικρασια μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη αλλά την είπαν Μικρασιάτικη Βεγγέρα. Και πάλι συγγνώμη, μόνο με Μικρασιάτικη Βεγγέρα δεν έμοιαζε. Τα τραγούδια ήταν σχεδόν όλα εκτός θέματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News