Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Απορρίφθηκε η έφεση του Φιλίππου Σταυροδρομίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Απορρίφθηκε η έφεση του Φιλίππου Σταυροδρομίου από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΣ, οπότε η ΕΠΣ Πέλλας αναμένεται να ορίσει τον αγώνα μπαράζ των δευτεραθλητριών ομάδων της Α’ Κατηγορίας Δόξα Μαυροβουνίου – Μ.Α. Αρσενίου σε ουδέτερη έδρα.

Ο νικητής ανέρχεται στην Α1, ενώ ο ηττημένος περιμένει τα μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής και αν ανέβει ο Αλμωπός προβιβάζεται και αυτός στην Α1.

Πιθανή έδρα διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ, το γήπεδο Μανδάλου το ερχόμενο Σάββατο.

6 σχόλια:

  1. και γιατι να γινει το παιχνιδι αφου ο αλμωπος απ οτι φαινετε θα ανεβει...οποτε περιμενετε μεχρι την κυριακη να δειτε τι θα κανει ο αλμωπος κ αν δεν ανεβει παιξτε τεταρτη...τι να παιζετε τωρα σαββατο να χετε κ κανα μυικο τραυματισμο καλοκαιριατικα....αντε κ καλο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικιο εχεις αδερφέ όπως το άλλο το παλικαράκι που έσπασε το πόδι του στο μπαράζ.δεν υπάρχει λόγος αφού λογικά θα ανέβει ο αλμωπος να γίνει το παιχνιδι

      Διαγραφή
    2. και πως θα βγαλει φραγκα η επς αν δεν γινει το παιχνιδι

      Διαγραφή
  2. Προλαβαίνει το σταυροδρόμι να προσφύγει στο cas γιατί στο Αρσένι οι τρίχες απ τα μαλλιά τους ήταν 3cm πιο μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to mparaz ths ntrophs ekei sthn eps!!!!!!!!!!1.5 mhna exei na pexei mpala to mayrovouni kai sxedom ena to arsenh th mpala na paiksoun ta paidia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καραγκιοζιλικια. αφου ανεβαίνει ο αλμωπος, γιατι να βασανιζονται καλοκαιριατικα οι ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News