Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ανθοέκθεση στην Αριδαία κόντρα στη μιζέρια! Γέμισε λουλούδια η πλατεία!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Μήνυμα επιτυχίας στέλνει η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην Ανθοέκθεση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗΚΕΑ.

Η κεντρική πλατεία της Αριδαίας γέμισε με λουλούδια και κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, με την συμμετοχή του Συλλόγου Προμάχων που μας ταξίδεψε στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Τον μπουφέ επιμελήθηκαν οι σπουδαστές σεφ του ΙΕΚ Αριδαίας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για έναν θεσμό που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων όσον αφορά στο περιβάλλον αλλά και την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «θέλουμε μια πόλη όμορφη και σε αυτό οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι». Επιπλέον, ο κ. Μπίνος στην δήλωσή του αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Κώστα Ζαχαριάδη, στον Αντιπρόεδρο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και σε όλα τα μέλη που είναι πάντοτε πρόθυμα να βοηθήσουν ως ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου. Συγχαρητήρια και σε όλους τους επαγγελματίες εκθέτες που συμμετέχουν ενεργά και δίνουν ένα υπέροχο χρώμα στην πλατεία μας. Συγχαρητήρια και σε όλο τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε τέτοια προσπάθεια και διασκεδάζει με την ψυχή του, ξεχνώντας έστω για λίγο την καθημερινότητα. Οι δράσεις συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο. Και του χρόνου ακόμα πιο δυνατά!».

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News