Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Γνωριμία με τα κέντρα BE GENIUS! Έκπτωση 50%!

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ BE GENIUS!

Με έκπτωση 50% στα ολοκληρωμένα τεστ αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών!

Το Σύγχρονο Κέντρο Μελέτης, Αξιολόγησης και Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών Be Genius, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και εδρεύει στην πόλη των Γιαννιτσών Πέλλας. Παράρτημα του λειτουργεί και στην πόλη της Αριδαίας από τον Δεκέμβριο του 2015.

Τα κέντρα Be Genius, πλαισιώνονται από μία πλήρως καταρτισμένη και αυστηρώς εκπαιδευμένη επιστημονική ομάδα ειδικών παιδαγωγών, ψυχολόγων και λογοθεραπευτών. Είναι υπερσύγχρονοι χώροι διαμορφωμένοι με επιστημονικά κριτήρια και με την βέλτιστη υποδομή.

Οι στόχοι των Κέντρων Be Genius σε Γιαννιτσά και Αριδαία, είναι η αλάνθαστη αξιολόγηση, άριστη αντιμετώπιση και πλήρης αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών, η θεραπευτική παρέμβαση σε προβλήματα ομιλίας, λόγου και γραφής, καθώς και η υποστήριξη και επίλυση δευτερευόντων ψυχολογικών προβλημάτων, όπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, όσο και προβλημάτων ενδοοικογενειακής και ενδοσχολικής συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα την ομαλή ψυχική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη των παιδιών.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Τα Κέντρα Be Genius είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονους υπολογιστές, tablets/ipads, υπολογιστές αφής, διαδραστικούς πίνακες, καθώς και πολυμέσα προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμένα από έγκριτους προγραμματιστές και σύμφωνα με τα ισχύοντα πανεπιστημιακά ερευνητικά δεδομένα.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα υψηλής ακρίβειας για την αυτοματοποιημένη αξιολόγηση και εξατομικευμένη αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών, δημιουργήθηκαν, σταθμίστηκαν και εφαρμόζονται από την επιστημονική μας ομάδα αποκλειστικά στα κέντρα μας.

Οι σύγχρονες μέθοδοι που εφαρμόζονται, έχουν ως οδηγό τις εξατομικευμένες δυσκολίες του κάθε παιδιού όπως αυτές διαγιγνώσκονται και αξιολογούνται από την επιστημονική μας ομάδα και βασίζονται στην πολυαισθητηριακή καταγραφή, στη συμμετοχή δηλαδή όσο το δυνατό περισσότερων αισθήσεων (αφή, όραση, ακοή), με αποτέλεσμα τα παιδιά να ανεξαρτητοποιούνται και να μπορούν μόνα τους πλέον να διαχειρίζονται τον χρόνο τους, τα μαθήματα και τις εργασίες τους.

Αναλαμβάνουμε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, εφήβους 13-18 ετών όπως και ενήλικες με:

Δυσλεξία
Διάσπαση Προσοχής (Δεπ)
Διάσπαση Προσοχής – Υπερκινητικότητα (Δεπυ)
Δυσαναγνωσία
Δυσορθογραφία
Δυσαριθμησία
Δυσγραφία
Νοητική Υστέρηση
Γραφοκινητικές Δυσκολίες
Κινητικές Διαταραχές (Οπτικο Κινητικός Συντονισμός, Αδρή Και Λεπτή Κινητικότητα)
Διαταραχές Συμπεριφοράς
Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας
Διαταραχές Άρθρωσης, Φωνολογικές Διαταραχές
Τραυλισμό
Νευρογενείς
Διαταραχές του Λόγου

Όλες οι υπηρεσίες μας, καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία του ΕΟΠΥΥ

Παρέχουμε:

Σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό
Συμβουλευτική γονέων
Συμβουλευτική μελέτης

Τα σύγχρονα κέντρα Μελέτης, Αξιολόγησης και Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών Be Genius, αντιλαμβανόμενα τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, σας ενημερώνουν πως τα τεστ αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών θα παρέχονται με έκπτωση 50%! Οποιαδήποτε ενημέρωση, συζήτηση, πληροφορία με τους γονείς, παρέχεται εντελώς δωρεάν.