Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Βαγενά: «Αντέξαμε 400 χρόνια Τουρκική σκλαβιά. Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου»

"Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες"

"Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές." δήλωσε σήμερα η Άννα Βαγενά στο ραδιόφωνο της Ζακύνθου stigmafm.gr.  

Η κα Βαγενά πρόσθεσε πως "Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος".

Σε ερώτηση για την απουσία της από την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου κατά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είπε: "Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο".

"Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης" πρόσθεσε.

9 σχόλια:

  1. Καλα μας κανουν και μας δουλευουν αυτο μας αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξια στην εξουσια μετα απο 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δεξια στην εξουσια μετα απο 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι πεις μεγαλε, παω να γαμησω τωρα ησυχος

      Διαγραφή
    2. Πραγματικα ετσι οπως τα λες ειναι!!ακου το παραδειγμα πουλουσε η κυβερνιση Σαμαρα το λιμανι της θεσσαλονικης (μονο το Σεμπο)δηλαδη τα κοντεινερ 850 εκκατομυρια στους κινεζους και βγαλατε χολη.
      Και το πουλατε τωρα στους Αμερικανους (ΜΑΕΕΣΤΡΚ) 50 εκκατομυρια μπραβο και ολα καλα....

      Διαγραφή
    3. Άρα μου λες ότι το ξεπούλημα είναι μονόδρομος?? Δεν μας πείθει κανείς σας πλέον...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News