Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Κι όμως, αυτό το κορμί ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα 40άρα! Δείτε ποια είναι!

Κι όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα 40άρα! Δείτε ποια είναι!

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στα ύψη πολλές ήταν οι κυρίες που φόρεσαν το μαγιό τους και βγήκαν στις παραλίες. Ανάμεσά τους και η...

...Ροδίτισσα Νίκη Ξάνθου που εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τόλμησε να κάνει την πρώτη βουτιά…της σεζόν


 
Στην παραλία του «Αστέρα Βουλιαγμένης» την απαθανάτισε κατ’αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr συντροφιά με μια φίλη της να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


Με κορμί που δεν αφήσε κανέναν αδιάφορο – και πώς είναι δυνατόν να αφήσει;-, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του στίβου, καλογυμνασμένη αλλά και άκρως θηλυκή φορώντας το κόκκινο μπικίνι της, μαγνήτισε τα βλέμματα όμως των λουομένων. Τι κι αν έχει αφήσει εδώ και καιρό τον αθλητισμό, η Νίκη διαθέτει στα 45 της ένα καλλίγραμμο σώμα και στο πέρασμά της βάζει κάτω 20άρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News