Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΕΗ: 15% η έκπτωση στους συνεπείς πελάτες

Την προαναγγελία αυτή έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής

Μείωση 15% στα οικιακά και επιχειρηματικά τιμολόγια στους συνεπείς πελάτες της ετοιμάζει η ΔΕΗ από 1 Ιουλίου. Την προαναγγελία αυτή έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.

Ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης εξειδικεύοντας τον όρο «συνεπής» πελάτης που θα απολαμβάνει τη μείωση του 15% στο τιμολόγιο της ΔΕΗ είπε πως είναι εκείνοι που πληρώνουν κανονικά τους τρέχοντες λογαριασμούς τους και τηρούν κανονικά τους διακανονισμούς τους.

Ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της ΔΕΗ έθεσε τη μείωση του 15% ως κίνητρο για να σπεύσουν οι οφειλέτες να διακανονίσουν παλαιές οφειλές και να είναι συνεπείς και στους τρέχοντες λογαριασμούς τους.

Όπως είπε, την πρότασή του αυτή, θα την θέσει στο ΔΣ της ΔΕΗ την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να ισχύσει από 1η Ιουλίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, πάντως, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό είχε αναφέρει μικρότερο ποσοστό έκπτωση της τάξεως του 10%. Στην κοινοβουλευτική πάντως επιτροπή το έθεσε σε 15% μείωση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News