Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

6 χρόνια Aridaia News! Κέρδισε δωρεάν smartphone! Μπες τώρα στην κλήρωση!

Ξεκινάμε μεγάλους διαγωνισμούς για να δώσουμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη δυνατότητα να διεκδικήσετε όμορφα δώρα

Το Aridaia News κλείνει αισίως τον Μάιο του 2016, 6 χρόνια λειτουργίας! Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας με έδρα την Αλμωπία, που θα παρουσιάζει την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και φυσικά αθλητική επικαιρότητα του Νομού Πέλλας.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που άλλαξε τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Γι’ αυτό ξεκινάμε μεγάλους διαγωνισμούς για να δώσουμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη δυνατότητα να διεκδικήσετε όμορφα δώρα.

Η πρώτη μας κλήρωση αφορά ένα κινητό OUKITEL Smartphone C2, Quad Core, 4.5" IPS, Black, προσφορά του καταστήματος MEGA EURONICS – ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ (Αριδαία, Αγ. Νικάνδρου 14 – Τηλ. 2384021980). Πρόκειται για ένα ποιοτικό smartphone με οθόνη 4.5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας στο 1.3GHz. Με κομψό design και μπαταρία χωρητικότητας 1800mAh. Το smartphone διατίθεται με προεγκατεστημένο Play Store. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται: Handsfree, Φορτιστής με καλώδιο USB.

https://www.facebook.com/Mega-Euronics-%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1-739021369549619/?fref=ts
 
Για να μπεις κι εσύ στην κλήρωση, συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου, το ΜΗΝΥΜΑ σου με το οποίο θα στέλνεις τις ευχές σου για τα 6 χρόνια Aridaia News (οι καλύτερες θα δημοσιευθούν) και φυσικά το ΤΗΛΕΦΩΝΟ σου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου σε περίπτωση που κληρωθείς για το μεγάλο δώρο μας:

foxyform

6 σχόλια:

  1. ΜΑΥΤΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΥΣΑ27 Απριλίου 2016 στις 8:30 μ.μ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΥΣΑ ΤΣΑΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι πολύχρονο ουσιώδες,αντικειμενικό πρωτοποριακό.και βεβαίως ο ιδιοκτήτης να ειναι υγιής και να κρατάει το επίπεδο όπως εώς τωρα..χρόνια σας πολλά λοιπόν με αγάπη γι αυτο που κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σας πολλά με τις καλύτερες ευχές μου για μια ανοδική και δημιουργική πορεία..κάθε καινούρια μέρα να είναι ένα καινούριο σκαλοπάτι για πρόοδο και ευημερία..πολλές ευχές για ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ARIDAIA NEWS ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!



    Ο ΥΠΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News