Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Έδεσσας: Αναμορφώσεις σε παιδικές χαρές

Αναμορφώσεις σε παιδικές χαρές

Μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Πράσινου Ταμείου θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αναμόρφωση των παιδικών χαρών στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, την Κόκκινη Πλατεία, το Πάρκο Μεραρχίας, τη Στρωμνίτσης, την Άρνισσα και το Νέο Άγιο Αθανάσιο.

Ήδη, από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές, έχουν γίνει αναμορφώσεις των παιδικών χαρών στις πλατείες Μικράς Ασίας και Γρανικού και το πάρκο της 25ης Μαρτίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς καθημερινά προσελκύουν πολλά μικρά παιδιά και γονείς, προσφέροντας ποιοτική και ασφαλή διασκέδαση.

Οι νέες παιδικές χαρές, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για συμμόρφωση με όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας, θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση του χώρου, καινούργια παιχνίδια και ειδικό δάπεδο ασφαλείας.

Οι αποξηλώσεις των παλιών παιδικών χαρών έχουν ξεκινήσει στην Άρνισσα και τον Άγιο Αθανάσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποξηλωθούν οι παλιές παιδικές χαρές στην πόλη της Έδεσσας, για να μπορέσουμε να περάσουμε στο στάδιο της διαμόρφωσης των χώρων και στη συνέχεια στην τοποθέτηση των καινούργιων παιχνιδιών και των δαπέδων ασφαλείας.

Ζητούμε την κατανόηση των παιδιών και των γονέων, που θα στερηθούν τις παιδικές χαρές κατά την περίοδο υλοποίησης των έργων, όμως θα αποζημιωθούν με νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές.

1 σχόλιο:

  1. τρομερές παιδικές χαρές! Φοβερή δουλειά - εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Ποιότητα ζωής για τις οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News