Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

«Δε μιλάμε»: Μία υπέροχη διασκευή από τον Διογένη και την Μαλβίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διογένης και Μαλβίνα

''Δε μιλάμε'' - ΔΙΟΓΕΝΗΣ + ΜΑΛΒΙΝΑ
Στίχοι - Μουσική: Γ.Θεοφάνους
Πρώτη Εκτ.: Π.Τερζής (2004)
Studio ''Play House'' Febr.2016

Κάτι νέο και εντελώς ερασιτεχνικό, έτσι για να περνάμε όμορφα και να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές μας με όλους εσάς... Καλή σας ακρόαση...
Διογένης

''Δε μιλάμε'' - ΔΙΟΓΕΝΗΣ + ΜΑΛΒΙΝΑ
''Δε μιλάμε'' - ΔΙΟΓΕΝΗΣ + ΜΑΛΒΙΝΑ Στίχοι - Μουσική: Γ.ΘεοφάνουςΠρώτη Εκτ. : Π.Τερζής (2004)Studio '' Play House'' Febr.2016Κάτι νέο και εντελώς ερασιτεχνικό, έτσι για να περνάμε όμορφα και να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές μας με όλους εσάς ... Αν σας αρέσει κάντε μια κοινοποίηση... ;)Καλή σας ακρόαση .... Διογένης
Δημοσιεύτηκε από Διογένης Λύρα στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

14 σχόλια:

  1. Συγνώμη που θα ειμαι σκληρός αλλά χρειαζεστε ακομη πολύ δουλειά. Σε δυο σημεια το χάσατε τελείως. Καλή η προσπαθεια αλλα θελει αρκετη δουλεια ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα που δεν ξέρω μουσική μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη προσπαθεια, μπραβο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΉ Ν ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΆ Τ ΜΠΑΛΑ μην ψωνίσουμε κιολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας βλεπουμε κ ακουμε με συμπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα γινω κ εγω κακια παιδια νομιζω οτι θα μπορουσε να ηταν κ καλυτερο το κουπλε μ αρεσε μονο στο τελος.Νομιζω οτι η Μηνα το εχει σ αυτο το ειδος μουσικης και φαινεται Διογενη μ θελεις προσπαθεια αλλα νομιζω θα τ καταφερεις γιατι εχεις βασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καλα μου παιδια...Προσωπικη μου αποψη ειναι πως ο καθενας θα πρεπει να παραμενει στο στυλ που του ταιριαζει, μην τα μπλεκετε τα πραγματα..Ο Διογενης ειναι για τα πανηγυρια και η Μινα μεχρι Πατωμα τριτοδευτερη φωνη. Σταματηστε να το παιζετε καποιοι και ξεκαβαληστε επιτελους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά τα πράγματα δεν είναι καλό ρε παιδιά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παιδιά προσπάθησαν είναι η αλήθεια........αλλά ένα τραγούδι το οποίο το έκανε ύμνο ο μεγαλύτερος εν ζωή λαικός τραγουδιστής ο τεράστιος Πασχάλης Τερζής χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά όποιος άλλος προσπαθεί να το διασκευάσει θα είναι Kids........καλό θα είναι να ασχοληθούν τα παιδιά με κάτι πιο ελαφρύ για αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O allos girise to miso planiti , paei tetarti fora Australia tora kai den xerw go ti kai kapioi komplexikoi edw ton krazoun san eidikoteroi apo auton ! valte ta dika sas video na sas doume ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάτε για ένα 2ατομα τα οποία έκαναν μια ερασιτεχνική δουλειά επειδή αγαπάνε το τραγούδι ....δεν συναγωνίζονται κανέναν λαϊκό καλλιτέχνη ούτε καμιά " μεγάλη φωνή " της Αριδαίας.... Και είμαι σίγουρη οι μισοι από εσάς που κρινετε έχουνε πάει στα υποτιθέμενα πανηγύρια που τραγουδάει ο Διογένης ή αντίστοιχα στο πάτωμα να ακούσετε τη μαλβινα στην δεύτερη φωνή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News