Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστά τα μαγαζιά της Αριδαίας και χωρίς λαϊκή αγορά την Πέμπτη

«Μπλακ άουτ» και στην Αριδαία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα ενάντια στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης.

Το καθολικό αίτημα των κινητοποιήσεων είναι να αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και οδηγεί σε νέες μειώσεις των συντάξεων.

«Μπλακ άουτ» και στην Αριδαία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Βιοτεχνικού & Επαγγελματικού Συλλόγου της Αριδαίας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφάσισε από κοινού με το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αλμωπίας, το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την μη πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα περισσότερα καταστήματα της Αριδαίας θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στην απεργία συμμετέχουν και οι καφετέριες και οι λοιποί χώροι εστίασης.

45 σχόλια:

  1. λαε της Αλμωπιας τιμωριστε οσους θ ανοιξουν, σνομπαρετε τους μιζερους επαγγελματιες σνομπαρετε τα σουπερ μαρκετ, η χωρα τελειωνει παλεψτε και τιμωρηστε καθε απεργοσπαστη.ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε αφου η καφετεριες θα ανοιξουν θα τα οικονομησουν καλα θα τ δειτε... και γτ να τους τιμωρησετε δεν τ καταλαβα? Τ δουλεια τους κανουν δεν εχετε κανενα δικαιωμα απεργια ειναι οποιος θελει οτι.θελει κανει ξεροκεφαλοιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΕ ΓΙΔΙ, ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ? ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΓΙΔΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ Κε ΜΑΛΑΚΟΚΕΦΑΛΕ...

      Διαγραφή
  3. Εσενα και τ παιδια σ θα φτυσουμε γελιε..ο καθενας οτι θελει κανει δεν θα σ δωσει αναφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτυστε τους φτυστε τους φτυστε τους φτυστε τους ξεφτιλες Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aurio dustixos oles oi kafeteries tha nai anoixtes,sigouraaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Σπυρος θανε κλειστος εμαθα, αν ναι μπραβο του.

      Διαγραφή
    2. Και το coup θα ειναι κλειστώ.

      Διαγραφή
  6. μπραβο και στον Μασουτη που θανε κλειστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρωτησα υπαλληλο του μασουτη κ ειπε θα ειναι ανοιχτο το καταστημα

      Διαγραφή
  7. Πρεπει να απεργησουν οι παντες...ξυπνηστε ωρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όποιος είναι ανοιχτός είναι προδότης.Εκτός ειδικών περιπτώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω λεω το αλλο να παμε στης εισόδους των μαγαζιών που θα ειναι ανοιχτα και σε οποιον πελάτη μπαίνει μεσα να του κρεμάμε μια ταμπελα που θα γραφει ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΩ ΚΙΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβατο εισαι καραγκιοzη

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις ρε και μετά κάνε μια φούσκα με την μυξα σου πρόβατο

      Διαγραφή
    3. rota tin mana sou an eimai provato gidi









      ρωτα την μαννα σου αν ειμαι προβατο γιδι ξερη πολυ καλα


      Διαγραφή
    4. Ξεφύλλιζεσε μόνος σου πρόβατο..συνέχισε έτσι μπεεεεε

      Διαγραφή
    5. βλεπω ξερης την μητρικη σου γλωσα προβατακι

      Διαγραφή
  10. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ...ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΑΜΕ ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάς για τον εαυτό σου όχι για όλους μας ούτε τους ψήφισα ούτε θα κατσω να υποστω την ανικανότητα τους..θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους κάνω κακό..

      Διαγραφή
  11. Πρώτη φορά δεν είναι, όπου ο κάθε Έλληνας Πολίτης, αίσθανεται η ελευθερία του να παραβιάζεται και άγνωστοι να τον υβρίζουν επειδή θέλει να αισθάνεται ελεύθερος. Σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας, σεβαστή η κίνηση των καταστηματαρχών, οι οποίοι αιθάνονται ότι η ψευδολαϊκιστική αριστερή κυβέρνηση οδηγεί την Ελλαδα σε μαρασμό. ΤΑ μίσα και οι ύβρεις εναντίον εκείνων που θέλουν να εργασθούν ακατανόητο. Γνωρίζει ο απειλών τα προβλήματα εκείνου που ακόμα και τα 15 ευρώ θα τον ανακουφίσουν, -ενώ ο απειλών του τα στερεί; Ο Πολιτης είναι ο μόνος ανεύθυνος για μια τιμωρία που μια κυβέρνηση κα οι ψηφίσατες εκπρόσωποι της τον έχουν φέρει στην απελπισία. Η ελευθερία είναι ατομικό δικαίωμα, και κανένας δεν είναι ικανός να το φυλακίσει. Η αλλαγη αυτής της επαίσχυντης νοοτροπίας, απειλών και ύβρεων, αποτελεί το χείριστο συναίσθημα απαξιώσεως της ελευθερίας και δημοκρατίας. Ο σεβασμός στον συνέλληνα συνάνθρωπο Πολίτη και τα πιστεύω του απαραβίαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στην κουβέντα. Έχουμε ανάγκη λόγια-αποψεις τέτοιου επιπέδου αλλά μάλλον δεν τα αξιζουμε...

      Διαγραφή
  12. επαγγελματιας εμπορος
    καθε χρονο χρηματα στο επιμελητηριο μας ποτε μα ποτε καμμια ενημερωση(mail)(τηλ)(fax)
    γιατι??????
    καμμια απεργια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του . Δεν μπορείτε να επιβάλλεται σε κάποιον να απεργησει εφόσον δεν το θέλει με διάφορα σχόλια του τύπου ξεφτίλες κλπ. Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία μας και γι αυτό δε θα πάμε πότε μπροστά σαν χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Δήμαρχος Εδεσσας όρισε το παζα΄ρι της Εδεσσας για Παρασκευή.Ο Δήμαρχος Αριδαίας έχει οργανώσει κάτι αντίστοιχο? η αγορά περιμένει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νατος ο εξυπνος, δηλαδη θα κλεισω σημερα εγω ο καταστηματαρχης, θα χασω μια εργασιμη, και το παζαρι θα γινει κανονικα αυριο μη χασουν εργασιμη, προς τη λοιπον η απεργια? λυπαμαι εισαι αουτ.

      Διαγραφή
    2. amma ton kanoun mia minisi ton dhmarxo tis edessas tha trexi k dn tha ftani afto pou ekane einai paronomo ..

      Διαγραφή
  15. Οποιος θελει καφε ας παει στο εργοταξιο αλμωπιας επειδη εκει εχει μερικουσ καραγκιοζηδες που δουλευουν σημερα ενω απεργει ολοι η ελλαδα.Μπραβο τους συχαρητηρια ειναι αξιοι της μοιρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουτε ΝΔ ούτε Συριζα ,ουτε κανενα κόμα,δεν υποστηρίζουμε κανέναν.Ενωμένοι μαζί.Οι Γερμανοι έβγαλαν κόμπλεξ απεναντι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν ειστε τοσο μαγκες να πατε στα λιντλ που κοβουν χρημα.κ ασχολειστε με μικροεπιχειρηματιες που μπορει να ανοιξαν θελοντας να ρξυπηρετησουν τον οποιο πεκατη τους χρειαστει κατι.απ την αλλη ειστε τοσο γιδια που πατε σε μια απεργια την οποια χαιρετιζει κ προτεινε ο τσιπρας για τα μετρα που ο ιδιος εχει προτεινει κ εχει υπογραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι καρχαριες ( σουπερ μαρκετ) λειτουργουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολύ μαγκες σας βλεπω και καθεστε και ονομάζετε τοπικουσ επιχειρηματιες.που είναι δικαιωμα του καθενοσ να κανει ότι θελει.αν ειστε τοσο μαγκες παν τε στα λιντλ σε πολυεθνικες και μαλιστα ξενων συμφερόντων.και σταματειστε να ασχολειστε με τοπικουσ επιχειρηματιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ε ενταξει ας κλεισουν κ μια μερα και οι καφετεριες.δουλευουν κ κοβουν χρημα 365 μερεσ απ τις 366,αλλοι μικροεπιχειρηματίες που είναι κλειστοι σε παρελασεισ αργιες κ.α μπορει κ 15 ευρω να τον ανακουφισουν.αφηστε τους μικροεπιχειρηματίες που παλευουν με νυχια κ δοντια κ φτυστε αυτουσ που σας υποσχεθηκαν λαγουσ κ πετραχειλια μισθουσ 751 13συνταξη και και και παρ τε αυτουσ με τις κλωτσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κοβουν χρημα.μια κουταλια καφε με κοστοσ 10 λεπτα και 10 λεπτα μια κουταλια ζαχαρη 20 λεπτα συνολο πουλιουνται γι α 2 ευρω κερδοσ ποσο?900 τοισ εκατο????????αρα?οταν ολοι ειναι απο 10-40 τοισ εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μονο οι ξεφτιλισμενοι οι φαρμακοποιοι ανοιξαν στην αριδαια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μονο οι ξεφτιλισμενοι οι φαρμακοποιοι ανοιξαν σημερα!!!!αισχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. OXI OLOI.KAI EINAI BLAKEIA KOINONIKES OMADES KAI EPAGGELMATA NA MALVNOYN METAJU TOYS.GIATROI FARMAKEIA K.A PAROMOIA KALA EKANAN ME TETOIES IOSEIS POY EXEI M EJYPHRETHSAN GIA TO EGGONAKI MOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για φαρμακοποιουσ οποιοσ εγραψε οταν αυτοι εκαναν απργιες και ειναι συχνες οι αλλοι τουσ γραφατε στ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ήρεμα παιδιά.Δημοκρατια έχουμε.Ας κάνει ο καθενας ότι θέλει.Και οσο για το χρήμα που κόβουν οι καφετέριες αφήστε τους να ξέρουν καλύτερα.Χωρις ασφάλεια είναι ολοι.Με ΔΕΗ 2.000€.Με τοσα έξοδα..Με χρέη στον δήμο.Με δικαστήρια κάθε μήνα.Μια πρώην υπάλληλος που τα έχω ζήσει όλα απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η απεργια ειναι δικαιωμα και οχι υποχρεωση.ειναι δειγμα μικροπρεπειας να βριζουμε οσους δεν απεργουν και να εκθειαζουμε οσους απεργουν.θα πρεπε να στηριζουμε ο ενας τον αλλο και οχι να καταφευγουμε σε τετοιες συμπεριφορες.στην τελικη οι περισσοτεροι ουτε καν στηριζουμε τους τοπικους επιχειρηματιες που τωρα κατηγορουνται ως απεργοσπαστες.και πολυ πιθανον καποιοι απο οσους εκαναν απεργια, να το εκαναν για λογους εντυπωσιασμου και οχι ιδεολογιας.ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα και ας ειμαστε ενωμενοι μπροστα στα σοβαρα προβληματα που ολοι αντιμετωπιζουμε..Υγ.ανηκω και εγω σ αυτους που εκαναν απεργια σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News