Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Καθαρισμός της κοίτης του χειμάρρου στην Άψαλο - Θα ακολουθήσουν Λυκόστομο, Δωροθέα και Γαρέφι

Οι εργασίες που εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχορήγησης 10.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών με στόχο την αντιμετώπιση των πλημμυρών

Ξεκίνησε ο καθαρισμός της κοίτης του χειμάρρου που διασχίζει την Τ.Κ. Αψάλου, μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία συσσωρεύτηκαν μεγάλες ποσότητες μπάζων.

Οι εργασίες που εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχορήγησης 10.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών με στόχο την αντιμετώπιση των πλημμυρών, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στην Άψαλο, ενώ στην συνέχεια το έργο θα επεκταθεί σε Λυκόστομο, Δωροθέα και Γαρέφι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κετικίδης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Κώστα Βασιλειάδη επισκέφθηκαν τον τόπο των εργασιών και είδαν από κοντά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.





6 σχόλια:

  1. Δήμαρχε τη Δωροθέα μην ξεχασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι στο προγράμμα. Το γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το Κέντρο υγείας τι συμβαίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τετοιο καθαρισμα να το χεσω ,αντι να βγαλει τα χωματα απο μεσα απο το ποταμι τα απλωνει σκεπαζοντας τα χορτα!!!!!ετσι καθαριζουν και στοιχιζει το εργο 10.000!αντε γεια ρεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι αγενής λίαν επιεικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.57 ποσο μαλακας μπορει να εισαι.
    Αυτο βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News