Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Απόλλων Κρ. Βρύσης κατέκτησε το Κύπελλο

Ο τελικός διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και των δύο ομάδων

Μετά από 19 χρόνια ο Απόλλων Κρύας Βρύσης κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας, λυγίζοντας στην παράταση την αντίσταση του Άρη Αμπελειών με 2-0.

Μπορεί η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη να είχε το προβάδισμα αγωνιζόμενη μια κατηγορία πιο πάνω, ωστόσο δυσκολεύτηκε απέναντι στις Αμπελειές του Γιάννη Γυριχίδη, που στάθηκαν πολύ αξιοπρεπώς, τα έδωσαν όλα, με παίκτες ψυχωμένους και πολύ καλά οργανωμένους στην άμυνα.

Αρνητικό στοιχείο ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος του σταδίου Γιαννιτσών, που δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο.

Ισορροπημένος κύλησε ο τελικός, ελαφρά πρωτοβουλία είχε ο Απόλλων, σε αγώνα χωρίς πολλές φάσεις.

Στην παράταση φάνηκε η ανωτερότητα της Κρύας Βρύσης που είχε περισσότερες δυνάμεις, ζήτησε το γκολ και τα κατάφερε.

Στο 110΄ ο Παπαστεργίου στην προσπάθειά του να απομακρύνει, σημείωσε αυτογκόλ, στο 120΄ ο νεαρός Παράς τροφοδότησε τον Κοβάσεβιτς, που πλάσαρε εύστοχα, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Δύο επίμαχες φάσεις είχε η αναμέτρηση, στο 82΄ πτώση του Χάρ. Σιδηρόπουλου στην περιοχή, η Κρύα Βρύση ζήτησε πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδειξε κίτρινη για «θέατρο», ενώ στο 96΄ ακυρώθηκε γκολ του Παπαστεργίου, με υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη Ταγκαλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο τελικός διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και των δύο ομάδων.

Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του Παναγιώτη Θεολόγου (Ιορδάνης Κατεριάδης, Γιώργος Ταγκαλίδης), τέταρτος διαιτητής ο Μιχάλης Καρυπίδης.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Χ. Παπαδόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος, Σιδέρης (70΄ Χ. Σιδηρόπουλος), ΚΙΤΣΑΣ, ΒΟΤΑΡΗΣ, Π. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μπρέγκου (12΄ λ.τ. Νήρλας), Πλατάκης (119΄ Παράς), ΙΒΙΤΣ, Πετρίδης, Κοβάσεβιτς.

ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ: Λαμπρόπουλος, ΑΛΤΗΣ (111΄ Θάνος), ΚΑΡΡΑΣ, Γρηγορίου (93΄ Μέκολι), ΒΟΥΣΒΟΥΡΗΣ, Σιδώρης, ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, Τόπκας, Σαββίδης, Τόσιος (70΄ Μάλαμας), Παπαστεργίου.
















3 σχόλια:

  1. αν προσέξετε στα περισσότερα πρόσωπα υπάρχει μια παγωμάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βλεπεις το ειχαν παιξει 2πλο κ γκολ γκολ,ο,τι να ναι.

      Διαγραφή
  2. kala re paidia aytos o polatian ti doulia eixe eki? proti mouri se oles tis fwto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News