Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Βρέθηκε υποσιτισμένο γεράκι στην Σκύδρα (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη διάγνωση έδειξε ότι είναι τρομερά υποσιτισμένο και αυτό απειλεί πραγματικά τη ζωή του και ότι ίσως νοσεί από μια ασθένεια!

Το απόγευμα της Τρίτης 9-2-16, νεαρός φιλόζωος βρήκε ζωντανό γεράκι, στην ευρύτερη περιοχή της Σκύδρας, διπλά σε αγροτικό δρόμο! 

Δεν αδιαφόρησε για το πανέμορφο πτηνό, αλλά αντίθετα το πήρε από το δρόμο και μας ειδοποίησε. Αμέσως ενημερώσαμε το σωματείο "Δράση για την άγρια ζωή" που εδρεύει στην περιοχή της Θεσσαλονίκης,του παρείχαμε πρώτες βοήθειες και σήμερα τους το στείλαμε.

Η πρώτη διάγνωση έδειξε ότι είναι τρομερά υποσιτισμένο και αυτό απειλεί πραγματικά τη ζωή του και ότι ίσως νοσεί από μια ασθένεια!

Του έχουν χορηγήσει ορό και θα παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του!

7 σχόλια:

  1. Μήπως έφυγε από τη Τούμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχα γερακι ειναι ρε φιλε!οχι αετος!!!χαχαχαχα ασε που δεν το εχουν αγορασει ακομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την κοπάνησε λέει γιατί του υποσχέθηκαν πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο φιλοζωος -άλλο σκυλόφιλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θύμα της οικονομικής κρίσης και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πανέμορφο! Μπράβο σ'αυτόν που το βρήκε και δεν αδιαφόρησε..Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΦΙΛΌζωος φίλε δεν είναι υποκριτής.Ενδιαφέρεται για όλα τα πλάσματα της γης.Και για το κατσικάκι που σφάζεται να γίνει μπριζόλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News