Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ιακωβίδου σε Σηφάκη: «Είστε φασισταριά... βρε ηλίθιε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα».

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” μεταξύ της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Ελένης Αυλωνίτου. Θέμα συζήτησης ήταν, όπως είναι πολύ φυσικό τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις εκπομπές, η ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή αν υποστηρίζει ότι τα κανάλια είναι παράνομα και ο ίδιος απάντησε “ναι”. Από εκεί και πέρα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους στο κατακόρυφο, με την Τάνια Ιακωβίδου να εξοργίζεται με αυτά που άκουγε από τον Γιάννη Σηφάκη.

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Φασισταριά είστε, φασιστοειδή υποκείμενα», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου, ωστόσο, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης Σηφάκης της είπε “τόσο πολύ καίγεστε;”, με την ίδια να απαντάει: “Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς που θα μείνουν άνεργοι”. «Ντροπή σου, ντροπή σου, υπερασπίζεσαι την ανομία και την διαπλοκή», απάντησε ο Γιάννης Σηφάκης και εκεί ο Μένιος Φουρθιώτης αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.



Στη συνέχεια, όμως, η Τάνια Ιακωβίδου “αρπάχτηκε” και με την Ελένη Αυλωνίτου, όταν η ίδια την διέκοψε την ώρα που μιλούσε: “Μην μιλήσεις, μην μιλήσεις, εγώ σε σεβάστηκα. Είσαι φασίστρια, είσαι φασιστοειδές. Βούλωσέ το μωρέ επιτέλους. Άντε παράτα με”, είπε έξαλλη η Τάνια Ιακωβίδου και σε εκείνο το σημείο, ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε οριστικά και πήγε σε άλλο θέμα.

65 σχόλια:

  1. κυριε Σηφακη αν υπερασπιζόσασταν και τους αγρότες σε αυτον τον τόνο θα ήμασταν υπερήφανοι για σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και θαπερνε σε οποιο κομα και να πηγενε εικοσι χιλ σταυρους, αλλα δυστηχως βουλη θα βλεπει με τα κυαλια

      Διαγραφή
    2. Ο Σηφακης υπερασπιστηκε και υπερασπιζεται τα συμφεροντα των αγροτων της Πελλας οπως κανενας αλλος πολιτικος. Αυτο συνεχιζει νσ κσνει και τωρα προωθωντας τις προταδεις της Πρωτοβουλιας αγροτων με τους οποιους ειναι σε συνεχη συνεργασια.

      Διαγραφή
    3. Έτσι, ο ΣΗΦΑΚΗΣ στέκεται δίπλα μας, είναι σύμμαχος μας. Μικρός αγρότης.

      Διαγραφή
    4. ναι στεκεται διπλα σας να παρει τους ψηφους σας να ψηφηζει μνημονεια να κανει το οχι ναι και να ψηφηζει μετρα κατα των ααγροτων,κανε λιγο μπεεε

      Διαγραφή
  2. Πραγματικα Κε Βαφειαδη μενω εκπληκτος απο τον τροπο που παρουσιαζετε τις ειδησεις υιοθετωντας τις υβρεις ως τιτλο. Αντιλαμβανομαι οτι θελετε να παιξετε το παιχνιδι της ΝΔ, αλλα τοσος κιτρινισμος βλαπτει και δυστυχως για εσας ο κόσμος το σντιλαμβανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..στο καλο και να μας γραφεις

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ, ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

      Διαγραφή
  3. μπραβο κοπελα μου.να αγιασει στο στομα σου.μπραβο μεσα απ την καρδια μας.ευτυχως τον παιρνουν χαμπαρι σιγα σιγα τον σηφακη και την παρεα του τι ρολο βαρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε οχι ρε Σταυρο να τσυτιζεσαι με την Ιακωβιδου που σηκωνει και το δαχτυλο. Αυτη η ασυδοσια πρεπει επιτελους να σταματησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταυτιζετε με την Ιακωβιδου? φιλε εισαι μαλακας? αναπαραγωγη μιας ειδησεις ειναι, οπως σε ολα τα σαιτ.μα ποσο βλακες μπορει ναστε ωρε συριζαιοι, εχετε χασει τελειως την επαφη με την πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  5. Είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Μπράβο για το ήθος του, για την στάση του. Είναι έντιμος και το μας εκπροσωπεί άξια. Λασπολογοι ντροπή σας... Σας βολευουν οι κατινιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταματα ρε δουλε να γλυφεις ,σε αλλο κοσμο ζεις?

      Διαγραφή
  6. Τι μενος ειναι αυτο με τον Σηφακη; Αυριο αυτον θα συναντησεις στον δρομο, απο αυτον επαιρνες διαφημισεις. Ειμαστε στην καφετερια με φιλους και σναρωτιομαστε για αυτην την κακια που βγαζεις και βεβαια οι σκεψεις που ακουγονται δεν ειναι καθολου τιμητικες για σενα. Βεβαια ξερουμε οτι το σχολιο μας θα κρυφτει, αλλα μια απορια ειχαμε και ειπαμε να την εκφρασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρα αφου Βαφειαδη επερνες διαφημισεις.....καταλαβες? πως λεγετε αυτο? "τα παιρνεις? βουλωστο Βαφειαδη"

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΙΔΑΡΑ? ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. δημοσιογραφεια ειναι ,δεν πρεπει να τα πει?ξεκολατε

      Διαγραφή
    4. τι μενος ρε παιδια, μενος ειναι να βαζεις μια ειδηση? εσυ τι λες ρε επιπεδο 10.00?

      Διαγραφή
  7. Ενας ακομα ψευτης μαγκες και τιποτα παραπανω!ο αγνος σηφακης μας βγηκε αλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Βαφειαδη να ξερετε οτι οποιος βριζει δεν εχει και δικιο. Για ψαξτε λιγο παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τους τα ειπες Σηφακη. Μας φλομωσαν τοσα χρονια στη λαμογια. Τελος στη βρωμια. Δειτε τη φωτογραφια και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μόνο που πάει σε ένα κανάλι παράνομο όπως λέει.. τον κάνει και αυτόν παράνομο. Σηφακη έλα Αριδαίααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ta φασιστικα ενστικτα και η βλακεια σας δεν κρυβονται Σηφακη.Καποτε σου εγραψα σταματα τα πολλα γιατι θα σε παρουν στο τελος στο γιουχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.27 φασιστικα?που δεν τον αφήνει η υποψηφια με τη ΝΔ να μιλήσει?α ξεχασα δημοσιογραφος ε?κανε κανα μπε

      Διαγραφή
    2. 10.01 δεν γουσταρεις δημοσιογραφους εεε, πιπες τους κανετε για να προβληθητε αλητες πολιτικοι, και απ οτι θυμαμαι καθε μερα προβολει ηταν ο Σιφακας οταν κατεβενε για δημαρχος και βολευτης, τωρα δεν τους θελετε

      Διαγραφή
  12. Εγώ αν ειμουνα ο Σηφάκης θα της εσπαγα τα μούτρα . βγήκαν τώρα και τα τσολιά να μας κάνουν μάθημα . μετά από λίγο ή ηλίθια μάλωσε και με την άλλη ξανθιά κότα του κότα του καναπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο στο συριζα αν τελικα το κανουν ειχε παραγινει το κακο με τα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η δημοσιογράφος που υπερασπίζεται τη λαμογιά κουνάει και το δάχτυλο; βρε άντε πολύ τους ανεχτήκαμε. Πάλι καλά που άντεξε ο Σηφάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στον συριζα που θα σκιζε τα μνημονια με ενα νομο κ ενα αρθρο που θα δινε 13 συνταξη που θα δινε κατωτατο μισθο 751 που κανενα σπιτι σε τραπεζιτη τον συριζα τον καπιταλ κοντρολ τον συριζα με ατνητικο μειον χρημστιστηριου επιπεδου 1989 τον συριζα που ανεβαινε ο τσιπρας στα τρακτερ κ εταζε , του κινημστος δεν πληρωνω που πρωτοστατουσε κ τωρα τους στελνει το λογαριασμο, για αυτους λες;;;; να πιστεψουμε τι απ αυτουσσς;;;; φτανει οχι αλλο ψεμα φτανειιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δημοσιογράφος Τάνιας Ιακωβίδου γυναικα με @ρχιδι@ μακαρι να ειχαμε και βουλευτες με @ρχιδι@ που να μπορουσαν να πουνε μια φορα και ενα οχι στο ξεπουλημα της Ελλαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της?

      Διαγραφή
    2. αυτη φιλε μου τουλαχιστον απ την δημοσιογραφία προσπαθει να βγάλει το ψωμί της..το 95% των πολιτικων μας ρώτα αν έχει δουλέψει καθόλου στην ζωή του!

      Διαγραφή
  17. ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑ.. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΑΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δείτε πια είναι η Ιακωβίδου, βέβαια αυτό έπρεπε πριν να το ψάξεις aridaianews. Χρόνια στο σύστημα, πως να μην υπερασπιστεί τα αφεντικά της;
    Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1971 στην Αθήνα. Μέχρι το 2004 ζούσε στην Καισαριανή, όπου μένουν οι γονείς της. Έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σε ιδιωτικούς και δημόσιους σταθμούς. Έχει αρθρογραφήσει ως πολιτικός συντάκτης και έχει συμμετάσχει σε εκπομπές με κοινωνικά θέματα, ως παρουσιάστρια ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτης.

    Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Κολέγιο Δημοσιογραφικών Σπουδών. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μεταπτυχιακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

    Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2007 και 2009 ήταν Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

    Στις 21 Μαΐου 2012, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για να συστρατευθεί με την Νέα Δημοκρατία. Η αποχώρησή του, είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας του Γιώργου Καρατζαφέρη να μην συνεργαστεί με την Ν.Δ. και το κόμμα να κατέβει αυτόνομα στις Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου.

    Στις 13 Ιουνίου 2012 ορίστηκε αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Είναι Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

    Το 2013 ορίστηκε Ειδική Σύμβουλος στην Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Στις 28 Μαρτίου του 2014 ορκίστηκε Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Άρη Σπηλιωτόπουλο.

    Ως Βουλευτής συμμετέχει στην α) Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων β) Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων γ) Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

    Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015 ήταν Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να καταφέρει να επανεκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε Γιαννη, μας φωτησες.

      Διαγραφή
    2. νά τό ψάξει τό αριδαια νιουζ? γιατι? ρέ χαζέψατε ολοι σας, απορώ πού ζήτε.βίντεο πραγματικό απ την τηλεόραση ειναι, δέν ειναι κάτι ψεύτικο.

      Διαγραφή
    3. ΣΗΦΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ.. ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ 27.5% ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΝ ΠΕΙΣ.. ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.. ΞΥΠΝΑ

      Διαγραφή
    4. Το προφίλ αυτής της άχρηστης της Ιακωβίδου ποιόν ενδιαφέρει κ γιατί 8:10 μμ? Έδειξε ποιά είναι ON κάμερα!! Ο Σηφάκης τουλάχιστον κράτησε την συνομιλία σ' ένα επίπεδο!!

      Διαγραφή
    5. χα..χα.. μ αρεσεις ρε χριστινα, πολυ δουλεμα ρε κοπελα μου

      Διαγραφή
    6. Ρε ηλιθια πιο επιπεδο ???αυτα τα παραμυθια που εταξε ρε ΒΟΔΙ ΚΟΙΤΑ.Μας δουλεψε ψιλο γαζι ρε νουμερο μηπως εισαι βολεμενη???

      Διαγραφή
    7. ρε βλακα 4.08 ειρωνευετε η κοπελα, την ειπες και βοδι ωρε βοδι

      Διαγραφή
    8. Εσύ ρε Γιάννη γιατί δεν τα έψαξες πριν πας και τα γράφεις τώρα;

      Διαγραφή
  19. μπράβο στον Γιάννη Σηφάκη που έδειξε ψυχραιμία και δεν έπεσε στο επίπεδο της Κατίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιστεύω Σταύρο να κατάλαβες το λάθος σου, θα σκεφθώ ότι το έκανες από βιασύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΗΦΑΚΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΑΡΙΔΑΙΑ.. ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ.. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΕΣ.. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dhmosiografoi fasistes lamogia piso apo olla ta komata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο – 105,5», ξεκαθάρισε ότι είναι λάθος η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της κάθαρσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

    Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε μελέτη του Πανεπιστήμιου Αθηνών, βάσει της οποίας στην Ελλάδα δεν μπορούν να είναι βιώσιμα περισσότερα από 2,5 κανάλια!

    Ολόκληρη η συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

    Έχω διαφορετική άποψη από τη ΝΔ στο θέμα της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για την αποκατάστασης της διαφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.

    Συμμετείχα σε ομάδα που είχε συνεργαστεί και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μελέτη του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου στη χώρα. Με συγκεκριμένα κριτήρια βιωσιμότητας είδαμε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν πάνω από 2,5 πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί.

    Από τις 2,5 άδειες και πάνω χάνεται η οικονομική βιωσιμότητα και μιλάμε για ζημιογόνες τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

    Το ερώτημα είναι όταν λοιπόν όταν ξεπερνούμε τον αριθμό αυτό… Εγώ δεν ξέρω πολλούς επιχειρηματίες που να θέλουν να βάλουν τα χρήματα τους για να έχουν μια ζημιογόνα επιχείρηση εκτός αν υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, τα οποία έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι μπορεί να μπαίνω μέσα ως επιχειρηματίας έχοντας ένα τηλεοπτικό κανάλι, αλλά το κάνω γιατί στην πίσω πλευρά του μυαλού μου έχω ότι θα πιέσω την πολιτική εξουσία για να πάρω άλλες δουλειές και να βγάλω περισσότερα χρήματα με άλλους τρόπους. Υπ' αυτή λοιπόν την έννοια μπορεί μια οικονομική μελέτη του Πανεπιστημίου να είναι και λίγο αυστηρή, από την άλλη πλευρά… δεν είναι 2,5 οι άδειες; Να είναι 3, να είναι 4; Παραπάνω δεν μπορεί να είναι.

    Καταλαβαίνω ότι πολλοί μπορούν να μιλήσουν για την ανεργία αν κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Αλλά ενδεχομένως δεν είναι απαραίτητο να κλειστούν. Μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες, συγχωνεύεις, να επιδιώξουμε ούτως η άλλως να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων.

    Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να μη μπει και μια τάξη σε ένα άναρχο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο το οποίο λειτουργούσε με καθεστώς ημιπαρανομίας ή αν θέλετε ημινομιμότητας από το ’89 και κανείς δεν έβαζε τάξη είτε από φόβο πολιτικού κόστους είτε γιατί πιστεύανε τότε οι πολιτικοί ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ΜΜΕ. Με αποτέλεσμα ότι όπως είδαμε τα τελευταία χρόνια έγινε ακριβώς το αντίθετο. Τα ΜΜΕ εκμεταλλεύτηκαν την πολιτική εξουσία και τελικά από 4η εξουσία έγιναν 1η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε σεις γυρησε απο διακοπες α Αρης? εντεκα μηνες τουρισμο κανει το πατρινο μαιμουνι

      Διαγραφή
  24. Ρε παιδιά η Τζάκρη που βρισκεται; Ειναι στην Ελλάδα; ο κοσμος χανεται και αυτή ολα στο μ....της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκεφτεται σε ποιο κομμα μπωρει να μεταγραφει, γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ τα εφαγε τα ψωμια του

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ.. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
  25. krima sifaki exasa pasi idea gia sena!!! krima pou se upostirixa!!!krima!!!
    NIKOLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή αν ο άλλος τα σκάσει για την άδεια και πλερώσει δεν... θα πάρρει άδεια λόγω πλαφόν

    τι φασισταριά είναι αυτά ρε.....σοβιέτ του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8:02 mn O Sifakis steke dipla mas? mikros agrotis.Min ksexnas ine buleftis ke mas exi gramenus sta kakala tu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτη φιλε ειναι εξυπνη.αλλαζει κομματα παιρνειτα φραγκακια της και δεν βγαινει σε καναλια να ξεφτυλιζεται.ουτε σ αριδαια νιουζ ουτε πουθενα.ξερειοτι κοροιδευει την κοινωνια αλλα δεν καθεται να εκτιθεται σαν τον μπουφο αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η Ελλάδα δεν σηκώνει τόσα κανάλια που ζούνε με δανεικά απ τις τράπεζες.Σ αυτό το θέμα ο κόσμος συμφωνει με το σύριζα.Να είμαστε δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ένας από όσος κόπτονται για τη δουλειά των εργαζομένων στα κανάλια, τάχα δήθεν, γιατί δεν φώναζαν-φωνάζουν για τους απλήρωτους εργαζομένους των ίδιων καναλιών; Θυμάστε πόσες στάσεις εργασίας και απεργίες έκαναν π.χ οι τεχνικοί για να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους και οι ...καϋμένοι οι καναλάρχες τους απέλυαν ή τους απειλούσαν με απόλυση; Όλοι οι τύπου Ιακωβίδου τότε και έσπαγαν την απεργία τους και μούγκα για το θέμα! Ντροπή, που έχουν και μούτρα να χρησιμοποιού και πάλι τους εργαζόμενους για να υπερασπιστούν τί; Αυτούς που έχουν φάει 10 ΑΕΠ σε εργολαβίες τύπου ΜΕΤΡΟ Θεσαλονίκης και Εγνατίας οδού, με συμφωνίες αποικίας και διόδια(!!!) στο Θεό, σε έργο που χρησιμοποιήθηκε ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα!!! Συν τα θαλασσοδάνεια 25 τώρα χρόνια! Να πούμε για το Ιδιωτικό Μέγαρο Μουσικής που κρατικοποιούνται τα χρέη που έκανε ο ΙΔΙΏΤΗΣ που το είχε εξαρχής; Θυμίζει πολύ τις παλαιότερες "εξυγιάνσεις" τύπου ΜΙΝΙΟΝ που έμπαιναν σε εξυγίανση με Δημόσιο χρήμα και μετά ξανα ιδιωτικοποιούνταν ! Καθαρές από χρέη!!! Και εσείς εκεί, πρόθυμα πρόβατα στην ΙΔΙΑ στάνη, με τον ίδιο τσομπάνη, να παίζετε στο ρυθμό του κανιβαλλισμού που σας παίζει, για να κερδίζει ξκαι να σιγουρεύει την κερδοφορία του, συντηρώντας και επεκτείνοντας τη σύγχρονη δουλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. aridaia news θα παιξεις κανενα σχολιο που γραφω απο χθες σταυρο?? τι θα γινει ρε φιλε ποιος νομιζεις οτι εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αυτος που παρακαλας μαλακα ειναι, ποιος ξερει τι μαλακιες γραφεις και δεν τα βαζει, εγω τρια εγραψα και μπηκαν, γι αυτο αντε και γ.....

      Διαγραφή
  32. Θεέ μου ποσό επίπεδο... Είναι από τα βίντεο που όταν τα βλέπω με κάνουν να νιώθω αμηχανία για το επίπεδο κάποιων ανθρώπων... Το πιο πιθανό είναι ή κοπέλα να έχει καποιο θεματακι με τα νεύρα της, δεν εξηγείται διαφορετικά..
    Και μια συμβουλή για τον βουλευτή...
    Πριν πας σε κάποια εκπομπή να ρωτας και να μαθαίνεις. Απορω πως πηγατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...συγνώμη κυρία μου, ζήτε Ελλάδα? σιγά τα ωά δηλαδή.

      Διαγραφή
  33. Σπούδασε ανθρώπινα δικαιώματα οπότε έχει δικαίωμα να μας αποκαλεί ηλίθιους ο Σηφάκης έπρεπε να φύγει.Μπράβο για την ψυχραιμία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News