Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Φ.Ο.Α. τα προβλήματα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνεχάρει τη διοίκηση του συλλόγου για την προσπάθεια αλλά και για την πορεία της αντρικής ομάδας μπάσκετ με στόχο την άνοδο στη Γ´ Εθνική κατηγορία και έδειξε έντονο ενδιαφέρον και γνώση των συγκεκριμένων προβλημάτων

Η διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας το πρωί της Τετάρτης (10/2).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τις εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ Αριδαίας. Τα μέλη της διοίκησης του ΦΟΑ επεσήμαναν την έλλειψη ενός επιστάτη που θα βοηθούσε στην εύρυθμη λειτουργία του γυμναστηρίου, καθώς έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα από τον ΦΟΑ για τη διαμόρφωση των αποδυτηρίων, την αντικατάσταση προβολέων και για επισκευές στις μονώσεις του κτιρίου. Ακόμη συζητήθηκαν θέματα καθαριότητας και υγιεινής, αφού χρησιμοποιούνται καθημερινά οι χώροι του γυμναστηρίου από πολλούς αθλητές διάφορων ηλικιών.

Σημαντική ήταν η αναφορά στο ζήτημα της θέρμανσης του γηπέδου, το οποίο είναι τεράστιο καθώς η χαμηλή θερμοκρασία κατά τους χειμερινούς μήνες θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και μεγαλώνει τις πιθανότητες τραυματισμών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνεχάρει τη διοίκηση του συλλόγου για την προσπάθεια αλλά και για την πορεία της αντρικής ομάδας μπάσκετ με στόχο την άνοδο στη Γ´ Εθνική κατηγορία και έδειξε έντονο ενδιαφέρον και γνώση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Αναφέρθηκε σε μελέτες που ήδη υπάρχουν για επισκευές στο κτίριο και θα ενταχθούν σε διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης το συντομότερο δυνατόν, παρουσία μάλιστα και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Γ. Κετικίδη.

Τέλος υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για τον αθλητισμό της περιοχής γενικότερα, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι αυτό, αφού κατά το παρελθόν ήταν έντονη η δραστηριότητά του με τα αθλητικά δρώμενα.

5 σχόλια:

  1. θέλει συντήρηση το κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τετοια εποχη του χρονου εδω θα μαστε να ξαναλεμε τα ιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδωσε χρηματα ο Φ.Ο.Α για την συντήρηση ? Ποιος τα έδωσε ας μας πουν και απο που τα βρήκαν ? Πολυ γρήγορα άργησαν οι κύριοι να βλέπουν τα προβλήματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κτήριο είναι διατηρητέο από τότε που χτιστικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO PROBLHMA EINAI DHLADH OTI H OMADA TOYS THA PAEI G KATHGORIA TOSO KAIRO POY TA PAIDIA MAS PAGWNOYN EKEI MESA STA SKOTADIA DEN TOYS NOIAZEI PANTOY BRWMA KAI DYSWDIA XWRIS OYTE MIA KATHARH TOYALETA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News