Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ από τον Νίκο Παππά: «Μόνο 4 κανάλια ανεξαρτήτως περιεχομένου με 400 εργαζόμενους το καθένα»

Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

Και νέα ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων έκανε σαφές πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόνο 4 ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Μέχρι σήμερα όλοι γνώριζαν πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι 4 γενικού περιεχομένου και θα μπορούν να υπάρχουν κι άλλα κανάλια ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή άλλου ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, αυτό όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμβεί και η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση για 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και τέρμα.

Στην ενημέρωσή του μάλιστα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς δήλωσε πως οι τραπεζικοί κύκλοι δεν επιθυμούν περισσότερα από 4 κανάλια.

Σύμφωνα με το σχέδιο του αυτά τα 4 κανάλια θα έχουν 400 εργαζόμενους το ελάχιστο το καθένα και μοναδικό κριτήριο θα είναι η βιωσιμότητά τους.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς φέρεται να ενημέρωσε πως η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόλις 3,5 εκατομμύρια, σημειώνοντας πως τα 8 εκατομμύρια που είχε πει αρχικά ήταν υψηλές προσδοκίες.

Τέλος, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε πως επιθυμεί όλες οι διαδικασίες να γίνουν πολύ γρήγορα και η προκήρυξη να γίνει άμεσα.

4 σχόλια:

  1. kim yong un αποφασισαμε και διαταξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσες άδειες είναι για την Ελλάδα, τόσες θα δοθούν, έτσι λέει και η Ε.Ε.. Οι καναλάρχες όμως να πάνε να πληρώσουν τα χρέη προς το δημόσιο και τα θαλασσοδάνεια τους στις τράπεζες. Εσείς στο aridaianews αναρωτιέμαι γιατί υπερασπίζεστε αυτά τα αρπακτικά και παράσιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε μας κουφανες, απ το παραπανω δελτιο τυπου εβγαλες συμπερασμα οτι καποιος υπερασπιζετε καποιον? μαλλον απεχεις απ το σεξ, γαμα για να καθαρισει το κουφαρι σου.

      Διαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News