Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μπες κι εσύ στον ρυθμό... 10ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι!

10ο ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για το 10ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, δημιουργήθηκε η νέα Εθελοντική Συντονιστική Επιτροπή η οποία θα κληθεί να συντονίσει την μεγάλη αυτή διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες για αυτή την όμορφη εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Το 10ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 και τα πρώτα μηνύματα για την συμμετοχή είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες διοργανώσεις που δίνουν χαρά σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα τονώνουν την τοπική αγορά.

Επειδή όμως το Καρναβάλι στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή, καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ως εθελοντές να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2384024772.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
10ου ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News