Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αλμωπός 0 - 1

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Βήμα τίτλου έκανε ο Αλμωπός στα Γιαννιτσά όπου επικράτησε με σκορ 1 – 0 της τοπικής Αναγέννησης σε ένα παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές.

Πάνω από 300 φίλαθλοι των δυο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλο το ματς, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα πλην της φάσης στα τελευταία λεπτά και εκτός από το τέρμα της νίκης είχαν κι άλλες προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν μαχητικότητα, πάλεψαν γενναία και παρότι δεν πήραν κάτι από αυτό το παιχνίδι άφησαν καλές εντυπώσεις τόσο για την θέληση όσο και για την αγωνιστικότητά τους.

Διαιτητής ο Μαυρίδης (Δέλλιος – Πίλτσης).

3 σχόλια:

  1. μπινο πες μας μια απόκρουση που έκανε ο σαββουλιδης ρε...μία όχι παραπάνω...που τις είδες τις προϋποθέσεις για γκολ στον ύπνο σου? μια απόκρουση έγινε σε όλο το ματς και αυτή την έκανε ο Χρήστου με την κλάση του...πλάκα μας κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταλαιπωρε υπάρχει και βίντεο.. Εκτος κ αν δεν έχεις ίντερνετ σπίτι σου και πας σε κανενα νετ.. Πετάξου και δες το. Με Δευτέρα σας παίζει ο αλμωπος

      Διαγραφή
  2. Ρε αμπαλε πεναλτυ μαρς γαργαρα δυο σουτ προβατιδη συριζα αουτ καπουσουζης απο κοντα αποκρουση σαβουλιδη θες κι αλλα μηπως βλακα σε φταιει ο μπινος που δεν τσουλας.κοιτα μην πεσεις κ κλαις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News