Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δεν έπεφτε... καρφίτσα στον χορό των Προμάχων!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Προμάχων «Οι Πρόμαχοι», με την παρουσία περίπου 700 ατόμων που κατέκλισαν το κέντρο «Δήμητρα» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την όμορφη αυτή βραδιά, την παράσταση έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που πλημμύρισαν με παράδοση την αίθουσα και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που τιμήθηκε ο επί πολλά χρόνια δάσκαλος του σχολείου των Προμάχων κ. Αμύντας για την προσφορά του.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:

















































3 σχόλια:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται για τον τόπο τους, όχι για προσωπική προβολή, όχι για εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, μπράβο σας, όταν ένα χωριό είναι ενωμένο σαν γροθιά δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo baoftci loydi oftci, sygxarhthria kai ola teleia. mono to diko sas xorio mporei na kanei aytes tis ekdhloseis. kanenas allos. super

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας, άξιο χωριό και δεν σας πιάνει το το κρύο σαν κάπου αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News