Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Λεβέντης κατά πάντων και υπέρ Τσίπρα: «Τον υπονομεύετε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες»

Καταφέρθηκε εναντίον όλων των πολιτικών αρχηγών, στηρίζοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

Στην πρώτη του συμμετοχή σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο Βασίλης Λεβέντης... ξέσπασε κατά των υπολοίπων αρχηγών και υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο το δρόμο για μια ενδεχόμενη... συνεργασία!

Ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε τη ΕΡΤ, καταφέρθηκε εναντίον όλων των πολιτικών αρχηγών, στηρίζοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα φέρεται να τους κατηγόρησε πως υπονομεύουν τη συναίνεση και πως πριν καλά -καλά ξεκινήσει η συνεδρίαση υπήρχαν δηλώσεις.

Ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως "κάποιοι πετροβολούν τον Τσίπρα για μικροκομματικές σκοπιμότητες ξεχνώντας ότι το Grexit δεν έχει ακόμη αποφευχθεί".

Νωρίτερα, πηγές της Ένωσης Κεντρώων έκαναν για σημαντική ημέρα, καθώς δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν οι θέσεις του κόμματος ενώπιον των πολιτικών αρχηγών. «Η χώρα διέρχεται μια δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται η ελάχιστη συνεννόηση» σημειώθηκε. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές διέψευσαν σενάρια περί προσχώρησης της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα του κ. Λεβέντη τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενης από τεχνοκράτες. Επιμένουν στις προεκλογικές τους θέσεις και τα εννέα σημεία που έχει θέσει ο πρόεδρος του κόμματος, δηλώνοντας παράλληλα ανοιχτοί σε διάλογο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Ξεκόλα λεβέντη. Αναλύω κάθε πρόταση που κάνεις καθε κουβέντα πού λές και καταλήγω οτι λές μαλακίες. Γέρασες, εκανες αμάν να μπής στη βουλή και κάνεις προτασεις και πράξεις ξεκάθαρες τις οποιες αντιλαμβανεται ο ελληνικος λαός. Ειναι ξεκάθαρο οτι θελεις να κρατησεις το τσιπρα στη κυβερνση για να εχεις για τεσσερα χρόνια σταθερό μισθό. Ρε λεβέντη εσυ συμφωνης σε ολα τά αντικοινωνικά μετρα που θελει να πάρει ο τσιπρας. Λεβέντη ουτε στην αλλη ζωή δε προκειται να δης ξανά βουλή. Τελικά ο ελληνικός λαός συνεχιζει τα λάθη να στελνει ανθρωπους ασχετους στη βουλή χωρίς οικονομικά προγραμματα χωρίς δυνατές στρατηγικές. Πότε θα ξυπνησουμε; αυτοι η 300 καταστρεψανε τα σπιτιαμας τα ονειραμας και εμεις συνεχειζουμε να τους στελνουμε στη βουλή. Η περισοτεροι απο αυτους εχουν βιλες, κοτερα, και μεγαλες καταθεσεις στις τραπεζες και στα σεντουκιατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News