Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Χρήστος Χουρσόγλου: «Τα παράπονα στον Δήμαρχο»

Χρήστος Χουρσόγλου: «Τα παράπονα στον Δήμαρχο»

Μία πρόταση που αφορά στην επαφή του Δημάρχου Αλμωπίας με τους πολίτες, εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χουρσόγλου πρότεινε να δημιουργηθεί μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους και τα παράπονά τους σε κάποιον υπάλληλο και τα οποία θα μεταφέρονται στον Δήμαρχο και αυτός θα καλείται να απαντά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα, όπως είπε ο Δημοτικός Σύμβουλος και οι συμπολίτες μας θα μπορούν να παίρνουν άμεσα τις απαντήσεις που ζητούν.

5 σχόλια:

  1. ωραιο το καλαμπουρι σου, καλα λενε '' οταν δεν εχει δουλεια ο διαολος........"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ........ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΓΙΓΑΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΝΤΙΣΜΟΥ, ΣΚΛΗΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝ ΠΑΡΑΓΩΝΤΙΛΗΚΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ -------- ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ-- ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΠΟΙΟΥΣ Ο κ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΩΡΕΙΩΝΤΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ :::::::::::::: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ---- ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ Α Ν Δ Ρ Ε Σ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ::::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με την προταση του χουρσογλου, πριν τις εκλογες ολοι ειναι φιλικοι και διπλα στους πολιτες, γιατι να μην συνεχισει αυτη η σχεση??? μπραβο χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΕΝΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ (ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News