Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Έτσι «πειράζουν» τα ταξίμετρα οι οδηγοί - Το αποκαλυπτικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφει το πώς οι δράστες διακόπτουν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με ειδική καλωδίωση, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις

Τον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ταξί παρεμβαίνουν στο ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους, αποκάλυψε η αστυνομία.

Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφει το πώς οι δράστες διακόπτουν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με ειδική καλωδίωση, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις. Αυτό διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει οι 10 από τους οδηγούς ταξί που συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

Ακόμη, ένας άλλος οδηγός είχε τοποθετήσει ηλεκτρονική πλακέτα, με την οποία αύξανε πλασματικά το αναγραφόμενο στο ταξίμετρο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News