Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωράκης: «Εσύ δεν συναινούσες σε τίποτα» - Τσίπρας: «Όλοι κάνουμε τις υπερβολές μας»

Αναλυτικά ο διάλογος Τσίπρα-Θεοδωράκη σύμφωνα με το protothema.gr

Ένας πολύ έντονος διάλογος έλαβε χώρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Σταύρου Θεοδωράκη, όταν ο πρωθυπουργός σήκωσε το τηλέφωνο για να καλέσει τον επικεφαλής του Ποταμιού στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τη στάση, που έχει κρατήσει τόσο καιρό και για το… όψιμο ενδιαφέρον της συναίνεσης και διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι «το Ποτάμι προσέρχεται στη σύσκεψη με επιφυλακτικότητα».

Αναλυτικά ο διάλογος Τσίπρα-Θεοδωράκη σύμφωνα με το protothema.gr:

Σταύρος Θεοδωράκης: «Το καλοκαίρι εσύ τορπίλισες τη συνεργασία».

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Μου είχαν φύγει 40 βουλευτές…».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Όταν ήσουν στην αντιπολίτευση, δεν συναινούσες σε τίποτα».

Αλέξης Τσίπρας: «Όλοι- όταν είμαστε στην αντιπολίτευση- κάνουμε τις υπερβολές μας. Έτσι θα συνεχίσουμε;».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι από την πρώτη μέρα ήταν υπέρ της συνεννόησης και ας ήξερε ότι θα του στοιχίσει. Τώρα πια όμως δεν σου έχουμε εμπιστοσύνη… Από τις προγραμματικές δηλώσεις μέχρι και σήμερα το Ποτάμι κάνει συνεχώς προτάσεις τις οποίες πετάτε στο καλάθι των αχρήστων. Για ποιά συναίνεση μιλάς;».

Αλέξης Τσίπρας: «Εσύ δεν είσαι ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ να κουβαλάς τα βαρίδια του ασφαλιστικού».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Έχουμε δική μας πρόταση. Δεν έχει σχέση με τη δική σου ούτε με των άλλων. Εσύ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ διαδήλωνες κατά του νόμου Γιαννίτση».

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν διαφωνω μαζί σου φιλε όμως με τα ψέμματα γίνανε όλοι οι πρωθυπουργοί αφού όλοι τους μηδενος εξαιρουμενου μας παραμύθιαζαν για τα καλά. Σαμαρας, ΓΑΠ, Κωστακης, Σημιτης κλπ κλπ και ετσι φτασαμε στο τεράστιο χρεος που δεν ξεπληρωνεται με τιποτα

      Διαγραφή
  2. Γνωμικόν: "Ο ψεύτης και ο κλεφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".
    Στην πολιτική κυβερνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News