Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Εκτός τόπου και χρόνου!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί μεγάλες αλλαγές στον Καλλικράτη και σκέφτεται να επαναφέρει κάποιους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους απ’ αυτούς που καταργήθηκαν το 2010 με τον Καλλικράτη.

Την ίδια στιγμή, η ίδια Κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να καταβάλει τις πάγιες χρηματοδοτήσεις στου Δήμους για να μπορούν να λειτουργήσουν.

Όλες οι Κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων έχουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή παραπαίουσα εικόνα που παρουσιάζει η αυτοδιοίκηση.

Έδωσαν τεράστιες αρμοδιότητες στους Δήμους, χωρίς τα ανάλογα κονδύλια.

Αυτή είναι η ουσία. Όλα τα άλλα, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

25 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ.. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΘΑΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Έδωσαν τεράστιες αρμοδιότητες στους Δήμους, χωρίς τα ανάλογα κονδύλια."....... ayto ta leei ola!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδω κόβουν συνταξεις μισθούς και δεν βγαζει κανεις αχνα θα μας νοιαξει για τους δημους??να παν στο δ......ο οι δημοι σας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙ. ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΕ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ? ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ? ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ. ΣΚΡΟΦΑ. ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μαλάκες. Καλό βράδυ!
      Σταύρος

      Διαγραφή
    2. ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ 5:45 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩς ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ;;; ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ.;;;; Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    3. etsi einai ta syrizakia. den mporoun na dextoyn antitheth apopsi. XIDAKI

      Διαγραφή
    4. Σταυρο μη μασας τιποτα. Εισαι δυναμη.

      Διαγραφή
    5. BAFEIADH ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑς Ο ΤΥΠΟΣ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ,.

      Διαγραφή
    6. Αυτή είναι η δημοκρατία της Αριστεράς........

      Διαγραφή
    7. εσενα παντως 5.45 το επιπεδο σου δειχνει οτι δεν εχεις τελειωσει ουτε δημοτικο.!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Δεν ξέρω σε ποια ενωση ειναι ο σταυρος, εσυ παντως πας ντουγρου για την ενωση ψυχασθενων. ε ρε κατι νουμερα που κυκλοφορουν αναμεσα μασ. σταυροοοοοοοοο δυνατααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    9. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ 5.45 ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ............... ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΞΕΦΤΥΛΑ

      Διαγραφή
    10. εσυ ρε 5.45 πουτανας γιε (ξερω τη μανα σου) θα σκασεις, αλλα σ εχουμε ολοι οι φαν γραμμενο στ αρ..... μας, κλαψε κλαψε πονα μ αρεσει

      Διαγραφή
    11. ρέ 5.45 γιατί πονάς τόσο/ καί τί σχέσει εχουν αυτά πού γράφεις μέ τό θέμα τού Βαφειάδη? μάλλον χάπια χρειάζεσε, πές τον μπαμπά νά σέ πάει στόν Κόιο, καί αν δέν γίνεις καλά μάλλον πουτάνα χρειάζεσε νά ξεδώσεις παλιοπαπάρα.

      Διαγραφή
    12. Πολύ δημοκρατία σε αυτό το σάιτ αφήνοντας τους υποστήρικτες σου να βρίζουν άφοβα και ότι δεν σου αρέσει δεν το ανεβάζεις..

      Διαγραφή
    13. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 5.45 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    14. μη το διαβαζεις 10.27, πανε γιάλα, σαιτ να θελεις, μεχρι και σκοπιανα εχουμε στην αριδαια

      Διαγραφή
    15. 5.45 πες τη μανα σου χαιρετισματα, ξερει αυτη μπασταρδακι.και τον Σταυρο μη τον βαζεις στο στομα σου γιατι θα σε σκισω, σε ξερω αληταρα.

      Διαγραφή
  5. ΩΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 5.45 ΠΟΣΟ ΖΗΛΙΑ ΚΡΥΒΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΣ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταυροοοο ολα τα λεφτα η απαντηση σου. χαχαχαχαχαχαχαχαχα... ο ηλιθιος νομιζε οτι δεν θα το περασεισ το βρωμοσχολιο του. ο κοσμοσ σε στηριζει και θα συνεχιζει να το κανει γιατι πανω απο ολα εισαι καλο παιδι και ευγενικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. geia sou re bafeiadi. mhn katalabaineis tipota. apo ti zhlia toy ta egrapse. kalh synexeia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγνωμη το σχολιο απ τον 5.45 γιατι γραφτηκε? λες και του μαμανε τη μανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Ο 5:45 ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΒΤΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΚΙΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ....... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News