Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας στηρίζει Τζιτζικώστα

Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πελλας εκφράζει την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Βγαίνουμε μπροστά για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε!
 
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Πέλλας
Απόστολος Κοσκερίδης
 
Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής 
Αντώνιος Πέσιος
Δημήτριος Μαντοκούδης

7 σχόλια:

  1. Χα χα ποια οννεδ ΟΝΝΕΔ Ήταν κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοτε ο ανδωνις πως προηγείται ρε παιδιά. κάτι δεν πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εσείς οι δήθεν ανώνυμοι σχολιαστές που πίσω από το προσωπικό σας λέτε πολλά.....μιλήστε επώνυμα και τα ξανά λέμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ρε 12:19 εσύ γράφεις κ μιλάς επώνυμα? και τι είναι αυτό το σπουδαίο που πρέπει κάποιος να μιλά επώνυμα. καζούρα κάνουμε με τα άστεία που κάνουν οι ΝΔίτες, τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  4. Οι απόψεις κ η ελευθερία του λόγου δεν απαιτούν ταυτότητα .. Είναι άποψη κ πρέπει να εκφραστεί .. Αν γίνει από δεκτή ή όχι είναι στη λογική του καθενός μας.. Όσον αφορά την υποψηφιότητα κου Τζι, είναι λάθος .. Η εικόνα κ μόνο πριν διαβεί τη πόρτα της Συγγρού τα λέει όλα.. Δείτε τη κ θα καταλαβετε .. ..δε το έχει ..θέλει άτομο με σθενος, πυγμή, καθαρό λόγο κ ουσιαστικό .. Εμένα εχθες με τη συνέντευξη του με έπεισε, αν κ δε το περίμενα .. ο Άδωνις!! Πιστεύω ότι θα είναι ή έκπληξη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα ήθελες φίλτατε Συριζαίε να είναι ο Άδωνις! Δυστυχώς για σένα όμως θα έχεις απέναντί σου τον Τζιτζικώστα!!!!!

      Διαγραφή
  5. εγω ειμαι ονεδιτης και δεν υποστηρίζω το γιο του τζιτζικωστα του κτηματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News