Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μεγάλο γλέντι με τις Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μικρασιατική Βεγγέρα της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες».

Το βράδυ του Σαββάτου πλήθος κόσμου τίμησε την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ταυτόχρονα χάρισε αστείρευτο κέφι.

Σύλλογοι από ολόκληρη την Αλμωπία τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, στηρίζοντας ενεργά τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος, ενώ το παρόν έδωσαν και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας Χρήστος Γεωργίου, ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Βέσκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Θεοδωρίδης και Μιχάλης Μπογδάνης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης κ.α.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:













































 

7 σχόλια:

  1. το χαβουζακι παντα παρων....σκιζεις φιλεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο νεο δσ. συγχαρητηρια σε ολουσ σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταύρο αυτό που είπες χθες είναι το πιο σωστό. Να φέρετε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στον σύλλογο. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vafiadi kaneis dynamiko xekinima. eisai kalo paidi kai tha pas mprosta. mpravo sthn omada sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμά συγχαρητήρια γιά το ζωντάνεμα και το ξύπνημα από τον λήθαργο του ΜΕΓΑΛΟΥ Συλλόγου σας , που τον βαραίνει ένα παρελθόν μικρό αφάνειας , σε σχέση με το μεσουράνισμα που είχε πριν . Προτρέπω να προσπαθήσετε να προσελκύσετε τον προσφυγικό πληθυσμό με διάφορους τρόπους . Χαίρομαι γιά σας κι εύχομαι να τον πάτε ΠΑΛΙ ψηλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News