Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδα ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Σκύδρα

Ανακοίνωση

Την Δευτέρα 26/10 και ώρα 17:00, στο Ξενοδοχείο «Ηρώ» (πλατεία Σκύδρας), με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργανώνεται ημερίδα με θέματα:

1.Ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο
2.Εκλογικός νόμος αθλητισμού
3.Εκλογές ΕΠΟ
4.Εκλογές τοπικών Ενώσεων

Καλούνται όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας όπως βέβαια και ποδοσφαιριστές και απλοί φίλαθλοι να δώσουν το παρόν αλλά και να κάνουν την εισήγησή τους όσον αφορά στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Συντονιστές της ημερίδας θα είναι οι εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Βόρεια Ελλάδα Χρήστος Φεστερίδης (παλιός ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Δράμας) και Στέφανος Τζήφκας.

Εισηγητής Τάκης Φωστηρόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ΕΠΣ Πειραιά με καταγωγή από την Κρύα Βρύση και παλιός παίκτης του Απόλλωνα.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944429555

https://www.winall24.gr/Affiliate/index.php

2 σχόλια:

  1. η γενικη γραμματεια έχει ευθυνες.Αργησαν πολύ και καλουν και το κόσμο με καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά έγινε η ημερίδα? γιατί είχε παρέλαση στη Θεσσαλονίκη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News