Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ: Δηλητηρίασαν αδέσποτα σκυλιά στα Γιαννιτσά - Καταδικάζει ο Δήμος Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας καταδικάζει την εγκληματική αυτή πράξη και καλεί όποιον έχει στοιχεία να επικοινωνήσει είτε με το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών είτε με το Δήμο Πέλλας

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι μεγάλο. Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του BBC, στην Ελλάδα διαβιούν περισσότερα από ένα εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά.

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζωόφιλων, με εθελοντές και με το φιλότιμο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου, προσπαθεί να δίνει καθημερινά λύση στο πρόβλημα.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και φυσικά η δηλητηρίαση των ζώων καταδικάζεται απ’ όλους μας. Ενέργειες όπως η σημερινή αποδεικνύουν τελικά ότι, το πρόβλημα δεν είναι τα αδέσποτα αλλά τα νοσηρά μυαλά αυτών που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις.

Ο Δήμος Πέλλας καταδικάζει την εγκληματική αυτή πράξη και καλεί όποιον έχει στοιχεία να επικοινωνήσει είτε με το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών είτε με το Δήμο Πέλλας.

5 σχόλια:

  1. ας σκεφτουν όλοι πιο μέλλον σκεφτονται γι αυτο το θέμα.Ουσιαστικά όλοι περιμένουν ποτε θα εξαντληθει η υπομονή του κόσμου.Μόνο βρίζει ο κόσμος από μέσα του για την κατάσταση που επικρατει.Πάντως αυτό το χάλι δεν αντέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται απο το πώς συμπεριφέρετε στα ζώα (Γκάντι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου Γιαννη. Δεν μπορει να θεωρειται πολιτισμενος ενας δημος οταν ο ενας εκ των αντιδημαρχων του, οπου σταθει και οπου βρεθει κλωτσαει αλυπητα τα συμπαθη τετραποδα. Ουτε οταν προεδρος δημοτικης κοινοτητας πριν απο καθε εκδηλωση ριχνει φολες για να καθαρισει την πολη του. Υποκριτικη περα για περα η αργοπορημενη καταδικη απο τον Δημο Πελλας και καλα θα ειναι καποιοι απο αυτους να δοκιμασουν τις φολες που ριχνουν. Γιατι αυτα τα ζωα ειναι πιο ζωα απο τα ζωα. Ευχαριστω για την φιλοξενια.

      Διαγραφή
  3. ψοφο στον εγκληματια, να σφαδαζεις απ τους πονους οταν ψυχοραγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το δεσποζομενο πρεπει να είναι δεμενο και να συνοδευεται παντα απο τον ιδιοκτητη , διαφορετικά θα του επιβληθει προστιμο, τα αδεσποτα τι διαφορες εχουν απο τα δεσποζομενα και μπορουν ελευθερα να κυκλοφορούν?? την επικινδυνοτητα ενος αδεσποτου ποιος την κρινει?? Αυτη η περιβοητη πενταμελης επιτροπη ποσα αδεσποτα ζωα εχει απομονωσει ή θανατώσει για αποδεδειγμενη επικινδυνότητα τους???? κανενα φυσικά διοτι απόφαση παίρνουν οι φιλόζωοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News