Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ημέρα Αθλητισμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News από τις δράσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Το Υπουργείο θεσμοθέτησε ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.

Σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα», που θεσμοθέτησε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι άξιοι αθλητές μας Δέσποινα Ζαπουνίδου, Παναγιώτα Τουλουμτζή και Χρήστος Χατζηγιαννίδης, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News από τις δράσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας:

















1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Σας παιδιά ! ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές , άξιοι όλοι ,έκαναν περήφανους τους Αλμωπιείς με τις νίκες τους και τώρα διδάσκουν τους μικρούς μαθητές, γονείς ανοιξτε τα αυτιά σας και ακούτε και εσείς, ξεκολήστε από τις καρέκλες, του καφέδες τα φεις μπουκ, ιντερνετ καφέ και τα συναφή .Στείλτε τα πιαδιά σας στα γήπεδα, για να σωθούν από πολλά δεινά της εποχής μας. ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News