Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Οι συνεργάτες μου τελούν υπό το άγρυπνο βλέμμα μου και υπό συνεχή αξιολόγηση»

«Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και με αυτό το σύνθημα σκοπεύουμε να πορευτούμε»

Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με ανοιχτή επιστολή που δημοσιοποίησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Μπίνος εκτός από τον σύντομο απολογισμό που έκανε, αναφέρθηκε και στο μείγμα πολιτικής στο οποίο πιστεύει και το οποίο όπως παραδέχεται ο ίδιος τον έχει δικαιώσει.

Συγκεκριμένα, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων που τον τελευταίο χρόνο κατέχουν σημαντικά αξιώματα στον Δήμο Αλμωπίας, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και στους πιο έμπειρους που όπως λέει έχουν δώσει δείγματα γραφής κατά την ενασχόλησή τους με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και πολλά χρόνια.

Επίσης, σημειώνει με νόημα ότι «οι συνεργάτες μου, τους οποίους εμπιστεύομαι και στηρίζω, γνωρίζουν ότι τελούν υπό το άγρυπνο βλέμμα μου και υπό συνεχή αξιολόγηση. Η προσφορά στο κοινό καλό είναι ένας σκληρός καθημερινός αγώνας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να λειτουργήσει με αξιοκρατία και με συγκεκριμένα κριτήρια όσον αφορά στην επιλογή των συνεργατών του.

Η επιστολή του καταλήγει με τη φράση «ο αγώνας συνεχίζεται για την Αλμωπία της Καρδιάς μας», ενώ λίγο παραπάνω αναφερόμενος στη προσπάθεια που έκανε μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και με αυτό το σύνθημα σκοπεύουμε να πορευτούμε».

10 σχόλια:

  1. kales i ekdilosis kai ta panigiria pio to ergo sas dimarxe akomi perimenoume pros ton ejaplatanoooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. koitaxte ekei ston exaplatano na ginete ligo koinonikoi, anthropinoi, na exete agapi metaxu sas, kai kopste ta kakogousta sxolia, koutsompolia, tin katsika tou geitona....kai papste epitelous na bgazete xoli gia ous sunxorianou sas, dioti ola auta den odigoun pouthena para mono na anevenei kai na xtipaei kokkino i kakia to misos kai i zilia!!! koitaxte o kathenas na lusei ta dika tou provlimata kai papste na asxoliste me tous allous!!! mono etsi tha pate mprosta!!! se oli tin almopia exei ginei pleon gnosto auto..gia to poion tou xoriou!!!

      Διαγραφή
    2. Δινεις το καλο παραδειγμα εσυ! Ελυσες ολα τα προβληματα σου, ελυσες τα προβληματα του χωριου σου και τωρα θα λυσεις και τα δικα μας. Πιες ενα μαλοξ και κοιμησου!

      Διαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai esu malon..tis axiologiseis eisai megale!!!!!malon tha xereis apo kounies.....

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχαμε Δημαρχου;ς που διανυκτςρςυαν ατο δημαρχειο. ,που δεν καναν διακοπες και το θεωρουσαμε αυτονοητο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kato ta xeria apo ton dimarxo! einai o monos katharos kai doulevei sklira gia ton dimo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσεχει απο τη πολύ δουλεια να μη παθει τιποτα. Να παιρνει βιταμινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος που γραφει με ξενα γραμματα πως μιλαει για τα ελληνικα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News