Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα - ΔΕΙΤΕ τη λίστα με τους υποψηφίους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας σας γνωστοποιεί ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας για τις εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου 2015 είναι οι παρακάτω:

1) Τζάκρη Θεοδώρα
2) Σηφάκης Γιάννης
3) Σμίας Χρήστος
4) Ζήνα Κατερίνα
5) Σταυρίδου Κεραμίδου Σοφία
6) Πέτκου Τάσος

13 σχόλια:

  1. εμπρος λοιπον....ψηφιζουμε ολοι την τζακρη για να μπορει να αγοραζει συνολα πριν ψηφισει τα μνημονια...αλλα και γενικα συριζα για να ξαναερθει η ελπιδα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρατζικ ... Αντε θα εχουμε και επίσημο ποσοστό για τα πόσα είναι τα ευκολοπιστα αλλα κ βολεμενα χαιβανια στον νομο πέλλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ Η ΤΖΑΚΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε δίκιο έχεις.
      Αλλά είδα και την Κατερίνα τη Ζήνα και έχει και αυτή ωραίο κορμί. Μήπως να στείλουμε αυτήν στη Βουλη; Σιγά μην αφήσουμε του Δεξιούς τους Πασόκους και τους Ποταμίσιους να μας την βγαίνουν με Ράπτη , Γαννακοπούλου, Καϊλή.
      Έτσι να πάει μπροστά η χώρα!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και τώρα ..... πάλι ΤΖΑΚΡΕΣ !!!!!!!!!!!
      Για ... ΑΚΌΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ............

      Διαγραφή
    3. Ο μεγαλυτερος ελληνας ηρωας για μενα ητανε ο Νικηταρας. Και το τοτε ελληνικο κρατος τον βραβεψε και του εδωσε αδεια ζητιανου. Ετσι πεθανε ο νικηταρας ζητιανος. Δεν με ενδιαφερει ουτε η τζακρη ουτε η ραπτη. Με ενδιαφερει η ορθοδοξη εκκλησιαμας η πατριδαμας και η οικογενεια.

      Διαγραφή
    4. ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΙ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ...ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ....

      Διαγραφή
  4. Αφου η Κ.Τζάκρη δεν ήθελε το μνημόνιο γιατί το ψήφισε κι αφού μας έλεγε οτι είναι είναι αντιμνημονιακή γιατί θέλει να μείνει με τον Αλέξη που είναι μνημονιακός . Καταλάβατε τίποτε από όλα αυτά ? ΄Μας λυπάμαι για το επίπεδό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΑΚΡΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.....
    ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη η κυρια χωρις να ειναι στη πολιτικη δεν γινεται και τρεχει απο δω και απο κει Αντε και σε λιγο στη ΝΔ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφιστε Τζάκρη για να υπογραψει 4 στα 4 μνημονια πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια αν ξαναβγει ο Τσιπρας θα παμε σε δημοψησισμα και θα λεει το δελτιο











    Ειστε σιγουροι ρε παιδια που με ψηφισατε...????


    Χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News