Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Α.Σ. Πρόμαχοι - Αλμωπός 0 - 2

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τους Προμάχους ο Αλμωπός επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2 – 0 των νεοφώτιστων γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι βέβαια έχουν καλύτερη ποιότητα σαν ομάδα παρότι δεν είχαν την ανάλογη τελική προσπάθεια ούτως ώστε να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίτερα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι με όπλο τη δύναμη πάλεψαν σκληρά και παραδόθηκαν λίγο πριν τη λήξη καθώς με το ρευστό μέχρι τότε εις βάρος τους σκορ προσπαθούσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σκόραραν για τους νικητές οι Αντώνης Μαρκόπουλος (27’) και Αργύρης Μουρατίδης (88’).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:


















































20 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ. 5 ΠΑΣΤΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.ΤΣΑΜΑΡΔΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγάπη μου θα θέλες να δημιουργησεις έχθρες αλλα φαίνεσαι.Κοιτα να συνέρθεις γρήγορα γιατί θα σε πατήσει βαρύ τραίνο .

      Διαγραφή
    2. ela ....re pos ta grafeis etsi re TRIAINA ?

      Διαγραφή
  2. Bgazeis kai glosa ampale milas kai geia tsamardo san den ntrepese ampale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωριουδακι οι προμαχοι ρε ?

    '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο δω κ περα ετσι θα ειναι οι προμαχοι 5αρες κ λιγο ειναι

      Διαγραφή
  4. ολοι καταλαβαινουν ποιοι γραφουν αυτα τα σχολια.μην τσιμπατε.αφηστε τους να καιγονται με τις ομαδες που εχει η αλμωπια και να κοιταξουμε οχι μονο να τις σωσουμε ολες αλλα ν ανεβει ο αλμωπος γ και περισσοτερες στην Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προμαχοι ειναι η πρωτη ομαδα που θα πεσει χαλαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον Αλμωπό για τη δίκαιη νίκη του! Μπράβο και στους Προμάχους για το γεγονός ότι το πάλεψαν μέχρι τέλους! Λίγο σεβασμό στα χωριά όμως θα έπρεπε να έχετε. Σχεδόν όλοι από κάποιο χωριό είμαστε.

    Υ.Γ. Όλα τα λεφτά η νέα φανέλα των Προμάχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν πειραζη ρε φιλε και 5 θα φαμε κ10 αλλα εμεις θα ειμαστε ομαδα δεμενη μεταξυ μας!!! εσυ κοιτα το χωριουδακι σου ποσα θα τρωει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με την χτεσινη συμπεριφορα τους εδειξαν πολυ πισω οι προμαχοι με μεγα υβριστη τον . . .τριμπαλα μαγκας μονο εντος εδρας εκτος εδρας κοτοπουλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pes toy onomataki soy kai 8a vre8oyme opou 8eleis esy magkaki!!!na se dw esy an exeis arxi...ia!!!trimpalas

      Διαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σωστα ενας βλακας δεν γινεται να προσβαλει συνεχεια το χωριο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με κοτες ουδεις ασχολειτε 9.18 στις αμπελιες θα πας δε το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα τα αυγα και ο αλμωπος και εξαπλατανος...εδεσσαρα ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο Μέγας Αλέξανδρος Ορμας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η κλωτσια και τα αντιαθλητικα φαουλ ενα σωρο!!λες και οι προμαχοι παιζανε με τν μεγαλυτερο εχθρο τους...πολυ ξυλο.ξεφυγε η κατασταση εξεαιτιας του διαιτητη φυσικα.γιατι αν τιμωρεις το σκληρο παιχνιδι απο νωρις δν αφηνεις να συνεχιστουν τετοιες συμπεριφορες...καρυπιδης ακαταλληλος και επικυνδινος διατητης!!!!αλλα και οσαμαρας ολη την ωρα ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΡΜΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!λες κ πηγαινε στν πολεμο.ντροπη.αυτα καντα οταν ερθουν τα γιαννιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΗΣΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΧΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News